Le Klint pendler

Har du brug for en ny pendel til spisebordet, stuen eller måske til værelset, så er den her side et kig værd. Her finder du nemlig vores store udvalg af Le Klint pendler. Le Klint er kendt for deres plisserede lampeskærme, men siden deres rejse startede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet, har de udviklet deres sortiment til også at indeholde mange andre lampetyper, men det er stadig den plisserede lampeskærm og de anderledes legende former der er i højsædet hos Le Klint. Se de mange pendler igennem herunder med det samme, og læs mere om de enkelte pendler inde på produkterne.


Før DKK 2.735,00
Se varianter
Før DKK 295,00
Se varianter
Før DKK 3.995,00
Se varianter
Før DKK 7.495,00
Se varianter
Før DKK 3.995,00
Se varianter
Før DKK 5.495,00
Bestillingsvare
Før DKK 8.495,00
Bestillingsvare
Før DKK 3.995,00
Bestillingsvare
MERE OM LE KLINT PENDLER


Le Klint har altid været kendt for de unikke plisserede lampeskærme og de legende former, som gennem tiden har resulteret i en lang række forskellige Le Klint pendler. Med vores store sortiment kan du helt sikkert finde en Le Klint pendel, i et design og form, som passer perfekt ind i netop jeres hjem. Pendler fra Le Klint kan bruges i alle boligens rum, og uanset om du mangler belysning over spisebordet, køkkenøen, i gangen eller stuens hyggekrog er du med en Le Klint lampe som pendel sikret optimal belysning pakket ind i ekstraordinært og smukt design.

LE KLINT PENDEL I IKONISK DESIGN


Blandt nogle af de mest ikoniske Le Klint pendler kan nævnes Le Klint Pendel 101 der også går under navnet Le Klint Frugtlygten. Frugtlygten blev skabt tilbage i 1944 og er uden tvivl en af de mest deltajerige lamper fra Le Klint. Den lukkede form skærmer for lyskilden og gør den velegnet til at hænge højt i eksempelvis en hall. En anden klassisk model er Le Klint Pendel Lamella der har inspiration fra undersiden af en svamp, og medvirker til et blødt udtryk med fine buede kurver. Lamella pendel serien kommer i flere forskellige former, farver og størrelser så den kan passe i alle rum.

Som lampe over spisebordet vil Le Klint Soleil pendel tage sig ekstremt godt ud med sit flade og slanke design, og Soleil Pendel spreder lyset utroligt smukt ligesom en sol. Er du på udkig efter en lampe over køkkenøen kan du tage et kig på de elegante Le Klint Pliverre pendler, der har et tidløst udtryk. Den smukke Le Klint glas pendel har en perfekt størrelse til køkkenøen, men er også særdeles velegnet som lampe i soveværelset eller i stuens hyggehjørne.

Uanset om du foretrækker et markant og legende design, som et Caleo pendel besidder eller et elegant og eksklusivt udtryk fra en Carronade pendel, så er der i udvalget af Le Klint pendler til enhver smag.

Gå på opdagelse og find pendler fra Le Klint, der uanset model, vil pryde din bolig med smukt design og udsøgt belysning.
Indkøbskurv