Le Klint loftslamper

Le Klints klassiske design i deres loftslamper kommer virkelig til sin ret, og med deres historie, der strækker sig helt tilbage til starten af 2 verdenskrig. Le Klint har i løbet af de sidste mange år kreeret nogle af de største designklassikere inden for lampeskærme og lamper. Som du kan se herunder på Le Klint loftslamperne, så har de været gode til at lave loftslamper i forskellige designs, hvilket giver dig et væld af forskellige muligheder. Alle dog med fokus på de runde former, hvilket er med til at give en ro i rummet hvori de hænger. Find din favorit herunder, og få glæde af din Le Klint loftslampe snart.


MERE OM LE KLINT LOFTSLAMPE


En Le Klint loftslampe er, ligesom de andre lamper fra den danske virksomhed, udviklet i samarbejde med kendte arkitekter og designere. Siden 1943 har Le Klint været særligt kendt for den foldeteknik, der bruges til fremstillingen af lamperne og denne teknik er naturligvis også benyttet på en loftslampe fra Le Klint. Le Klint loftslamper kommer i flere af de populære serier, der hver især rummer deres unikke udtryk.

Hvis du mangler god belysning i din bolig, er Le Klint loftslamper et udsøgt valg, der kan bruges i alle hjemmets rum. I udvalget findes både gamle ikoner og nye klassikere. Gå på opdagelse og find din nye Le Klint loftslampe online hos os.

IKONISKE LE KLINT LOFTSLAMPE


Le Klint har eksisteret i mange år og gennem tiden er der skabt mange klassikere, der vil pryde enhver bolig med smukt design og fantastisk belysning. Loftslamper fra Le Klint er især egnet i rum, hvor der ikke er særlig højt til loftet og det er svært at placere pendler.

Le Klint loftslampe 26 er den smaleste model og er velegnet i alt fra den lille entre til den lange gang. Må lampen gerne fylde mere, f.eks. I stuen, er Le Klint loftslampe 30 lidt højere og vil derfor også give ekstra volumen. Både Le Klint 26 og 30 er designet af Tage Klint i 1945, findes i forskellige størrelser og kan vælges i enten papir eller plast.

I udvalget findes også Le Klint loftslampe Swirl, der i sandhed er sin helt egen, selvom den har klare referencer til Le Klints klassiske håndværk og design. En Swirl loftslampe fordeler lyset smukt i rummet med de svunge lameller og transperante formsprog. Du kan vælge Swirl lampen i hvid eller en smuk kobber farve også kan den både monteres i loftet eller på væggen. Det samme er gældende for den smukke Le Klint loftslampe Lamella, der også er både væg- og loftslampe i en. Det giver endnu flere muligheder for at placere lampen i boligen og er ganske velegnet ved trapper, gangarealer og halls, hvor det især er vigtigt med integreret og harmonisk belysning.
Hvis du er på udkig efter klassisk design og gode belysningsmuligheder, er Le Klint loftslamper et oplagt valg.
Indkøbskurv