Le Klint gulvlamper

Gulvlamper fra Le Klint så første gang dagens lys helt tilbage i 1940’erne, hvor Tage Klint præsenterede de første gulvlamper i Le Klints i forvejen flotte sortiment af lamper. Siden da har Le Klints gulvlamper vundet indpas i flere og flere danske hjem, og man forstår virkelig hvorfor. Med en øje for æstetik og kvalitet, i en smuk symfoni med kvalitet og et klassisk tidløst udtryk, får man med en Le Klint gulvlampe en gulvlampe, som passer perfekt med de skandinaviske indretnings og designdyder. Du er altid velkommen til at komme ind i vores fysiske butik og se dem, eller til at ringe til os og hører mere om produkterne. Det kan du gøre lige her.


MERE OM LE KLINT GULVLAMPER


Hvis du mangler den perfekte lampe til boligen er en Le Klint gulvlampe måske noget for dig. Le Klint har siden 1943 skabt utallige smukke kreationer indenfor belysning, og de er i sær kendt for den unikke foldeteknik, som også er en del af flere af de smukke gulvlamper. Le Klint gulvlamper er ligesom de andre unikke lamper i sortimentet, skabt i samarbejde med designere og arkitekter gennem hele det 20. århundrede og en Le Klint standerlampe kan derfor have en lang historie bag sig eller være en nyskabt klassiker.

Når du går på opdagelse i udvalget for at finde den perfekte standerlampe fra Le Klint til din bolig, vil du opdage mange forskellige designs, der hver især rummer deres helt eget særpræg. Det betyder at der er en lampe i mange forskellige stilarter, og uanset om du er til en Le Klint standerlampe i messing, træ eller stål er du sikret en helt optimal belysning, der kommer fra mange års erfaring og dygtiggørelse.

LE KLINT STANDERLAMPE I IKONISK DESIGN


Fra Le Klint er der gennem tiden skabt mange både gamle og nye ikoner. Le Klint 368 er designet tilbage i 1979 af Flemming Agger og er i sandhed en ægte klassiker. Den tidløse Le Klint standerlampe 368 er perfekt som læselampe, da den kan vippes i det øverste led og vil sikre dig optimal og fleksibel belysning. Det samme gør sig gældende for Le Klint 321 standerlampe der med et smart skydestykke til højdejustering giver mulighed for at tilpasse lyset helt efter dit behov.

I udvalget findes også den populære Le Klint Snowdrop gulvlampe, der er en af de nyere ikoner. Snowdrop serien blev designet i 2009 af trioen Harrit-Sørensen+Samson og har inspiration fra vintergækken. Den smukke Snowdrop gulvlampe er et perfekt eksempel på, hvordan traditioner inden for godt håndværk kan forenes med et moderne udtryk.

LYS BOLIGEN OP MED EN LE KLINT GULVLAMPE


En gulvlampe fra Le Klint kan bruges i alle boligens rum, og vil stå smukt i både stuen, gangen og soveværelset. Den udtryksfulde Le klint Carronade gulvlampe er en multifunktionelle lampe, der giver dig mulighed for at styre lyset præcis i den retning du ønsker. Fordi Carronade gulvlampen har et så karakteristisk design, vil den være perfekt i en central placering, hvor designet kan manifestere sig med det øverige interiør i boligen, men er også egnet i et hjørne i stuen som læselampe.
Små stationer med lyskilder rundt omkring i boligen er med til at give en varm og hyggelig stemning og en Le Klint Arc gulvlampe og Le Klint Pilverre standerlampe er begge gode bud på gulvlamper, der kan bruges i alle boligens rum, da de i volumen ikke fylder meget, men stadig vil pryde med iøjnefaldende og smukt design.

Gå på opdagelse i udvalget af Le Klint gulvlamper og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål.
Indkøbskurv