Le Klint - Carronade

Lampeserien Carronade fra Le Klint er udviklet som en komplet lampeserie, oprindelig baseret på idéen om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys i, og hvor Markus Johansson har arbejdet med et på samme tid legesygt, udfordrende og markant design. Le Klint Carronade er fremstillet i mat sort lakeret stål,  messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød eller i farven sand i aluminium med bøjle i sæbebehandlet egetræ. Alle modeller leveres med en LED-lyskilde.


MERE OM LE KLINT CARRONADE


Le Klint Carronade er designet af den svenske designer Markus Johansson, der oprindeligt var baseret på en ide om en bordlampe, udformet som en lille kanon med lys. Le Klint Carronade blev dog udviklet som en komplet lampeserie, som indeholder mange forskellige typer lamper. Markus har designet Carronade serien med et både udfordrende, legesygt og markant design.

Carronade er faktisk en glatløbet, kort kanon, der har en stor kaliber og som oprindeligt er udviklet af Royal Navy i 1700 tallet af det skotske jernstøberi Carron Company. Når du tager et kig på Carronade af Le Klint er det heller ikke svært at se, hvor Markus Johansson har hentet sin inspiration fra til det iøjnefaldende lampehoved. Carronade lampen er lavet med utroligt mange smukke detaljer, og det stilrene design er nemt at integrer i alle boliger og indretninger.

CARRONADE PENDEL


Med et Carronade pendel kan du få lyst alle afkroge af boligen op og det fleksible hoved gør det nemt at rette lyset i den ønskede retning. Du finder både Le Klint Carronade pendel i small og large, hvor det lille Carronade spotpendel vil være perfekt over køkkenøen eller i stuens hjørne, vil Carronade pendel large fungere fantastisk over spisebordet både alene og i par.

Mulighederne med Carronade Pendler er mange og uanset om du bruger dem alene, på række eller i klynger er du garanteret en utrolig effektiv og smart belysning, der både kan bruges til arbejdsbrug eller den almene rumbelysning.

OPLYS BOLIGEN MED LE KLINT CARRONADE


Udover de smukke pendler kan du også vælge din Le Klint Carronade som gulvlampe samt bord- og væglampe. Carronade bordlampe og væglampe findes som en og samme model, hvilket gør den utroligt multifunktionel. Carronade som væglampe er brugbar i alt fra den lange gang, som gallerilampe eller natbordslampe i soveværelset. Lampen fylder ikke meget og det er derfor let at placere den i boligen. Carronade bordlampe kan også bruges på reolen eller det lille bord som arbejdslys og kommer desuden også i en større model, nemlig Carronade High bordlampe, som er super ideel til skrivebordet og vil medvirke til det perfekte arbejdslys.

På siden findes også Carronade gulvlampe i to forskellige modeller. Den multifunktionelle Carronade gulv- og læselampe vil give dig de bedste betingelser for at kunne fordybe dig i en god bog i stuens læsekrog, mens den anden model af Carronade gulvlampen hurtigt vil lede tankerne hen i filmens verden med de høje ben med projektoren for oven.

Uanset hvilken Carronade lampe der er din favorit får du et markant og legesygt design, der samtidig har stor fleksibilitet. Le Klint Carronade kommer med fine messing detaljer, og kan vælges i sort eller en smuk sandfarve, med enten sæbevasket eg eller amerikansk valnød.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.