JACOBSEN PLUS KØBENHAVN


Vimmelskaftet 43, 1161 København K

Mandag - Fredag10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.30
Søndag* 11.00 - 16.30
*Første søndag i måneden.

E-mail:
kbh@jacobsenplus.dk


Telefon:
+45 75 64 87 22


OM BUTIKKEN I KØBENHAVN
Midt på strøget i København blandt gamle smukke bygninger og tæt på Storkespringvandet finder du vores mest besøgte butik på 300 m2. Butikkens lofter er i sig selv en lille attraktion med smukke blå mosaikvinduer i loftet og gammelt rustikt loft fra 20’erne, som giver en wow-oplevelse udover det sædvanlige.

Hvert eneste møbel og hver eneste detalje, du møder hos os, er håndplukket fra vores hundredvis af velkendte leverandører og designere. Fælles for dem alle er det håndværk, der har gjort dem til tidløse klassikere, fremtidige stjerneskud eller blot en genial ide til dit hjem.

Wirestore
Vi har vores wirestore, bygget op af Verner Pantons kendte trådreol, som består af alverdens små designpåfund - her finder du alt fra stribede lys til en vinkende Frida Kahlo. Vi tror på at accessories er med til at skabe den røde tråd i hjemmets indretning og i vores wirestore har vi ikke sparet på ideerne. Gå på opdagelse i alle de forskellige portable lamper, lysestager, servietter, vaser og nøgleringe.

Indretningshjælp
Er du i tvivl om hvilken læder eller stoftype du skal vælge til dit møbel? Så er vores Workstation stedet, hvor vi kan guide dig til den helt rigtige beslutning, så du får skabt dit helt eget drømmemøbel. Kom og se og rør de forskellige prøver og få vores sælgeres ekspertise indenfor materialevalg. Vi står klar til løse enhver opgave indenfor indretning – både privat og til erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om det.

Vi går højt op i at uddanne vores sælgere og sender dem derfor tit på virksomhedsbesøg hos vores leverandører, hvor de bliver opdateret med viden om nye designs og produktionen af møblerne, for at forstå hele processen, så de kan yde den bedste hjælp overfor dig.
MEDARBEJDERE


Adam Thrane Højsted Nielsen
Salg
Patrick M. Sandqvist
Salg/indretning
Julie Holck Höpfner Aarup
Visual Merchandiser / Sales
Frederik Nyby Ringsgart
Salg
Isabell Bork
Salg
Emma Augusta Stausholm Dahlerup
Salg


Indkøbskurv