Kay Bojesen reservedele

Se her det store udvalg af reservedele til de populære Kay Bojesen træfigurer og dyr. Hele udvalget forhandles af Rosendahl og dette er de originale dele til Kay Bojesen familien med figurer. Søger du ikke reservedelene, kan du se alle træfigurerne af Kay Bojesen her.


TILBEHØR OG RESERVEDELE TIL KAYBOJESEN FIGURER

Her på siden finder du vores store udvalg af reservedele og tilbehør til Kay Bojesen figurer. Alle vores reservedele er fra Rosendahl og er alle originale dele. Find blandt andet reservedele til Kaybojsen aben hvor du kan få en pote, arm, reperationssæt og mange andre dele, så din Kay Bojesen abe kan blive så god som ny hvis uheldet skulle være ude. På siden kan du også finde tilbehør til dine figurer fra Kay Bojesen. Hvad end det er til din Kay Bojesen abe, Kay Bojesen garder, eller Kay Bojesen julemand.

KAJ BOJESEN PRODUKTERNE

Startskuddet for Bojesens legende univers lød i 1919, hvor Kay Bojesen blev gift og kort efter fik sønnen Otte. Med sin egen lykkelige barndom i frisk erindring, begyndte Bojesen at skabe træfigurer til sin søn, præcist som sin egen far havde gjort til ham. I lighed med sin egen far, forlæggeren Ernst Bojesen, ønskede Bojesen at skabe figurer, som indbød til fantasifuld leg. Kay Bojesen var gennem hele sit arbejdsliv kendt for sin humoriske sans, som også er et gennemgående tema i de mange legetøjsproduktioner. Kay Bojesen var enormt produktiv i sit arbejdsliv og har skabt mere end 2000 kreationer. Du kan dog ikke finde alle 2000 her på siden, men du kan forelske dig i nogle af de kreative højdepunkter - som Aben, Elefanten, Garderen og Gravhunden. Alle hans fantastiske designs, bliver i dag produceret af Rosendahl, som også er kendt for bl.a. at producere sin Grand Cru serie, samt for også at have overtaget produktionen af flere Arne Jacobsen produkter. Kig det lækre udvalg herover igennem med det samme, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du skulle have nogen spørgsmål

KØB DINE RESERVEDELE OG TILBHEØR TIL KAY BOJESEN HER

Trænger din Kay Bojesen abe til en ny pote eller et nyt ben, eller måske er elastikken gået op? Vi har et stort udvalg af reservedele til Kay Bojesens figurer, så du finder helt sikkert lige det du har brug for her. Når du handler hos os kan du gøre det med god ro i maven da alle delene her på siden er originale dele fra Rosendahl. Vi leverer desuden hurtigt, og vores høje Trustpilot score vidner om den gode service du får hos os. Du er altid velkommen i vores fysiske butik til et kig på vores produkter fra Ole Wanscher, ligesom du altid kan kontakte os med spørgsmål til produkterne.
Indkøbskurv