Jasper Morrison

Her kan du se vores designs fra den engelske designer Jasper Morrison (f. 1959). Jasper Morrison har i løbet af sin karriere fået et hav af udmærkelser og priser, og når man ser disse lækre produkter, forstår man udmærket hvorfor. Med sit talent for at eksperimentere i sine designs, uden at gå på kompromis med de funktionalistiske elementer og minimalistiske linjer, har Jasper Morrison skabt alt fra stole og borde til lamper. Hans produkter bliver produceret af Fredericia Furniture, der er kendt for deres samarbejde med nogle af historiens største designere. I vores udvalg kan du bl.a. finde Taro og Pon bordene, der med deres lyse træ skaber en rolig og behagelig atmosfære, der passer perfekt ind i den minimalistiske nordiske stil der trender for tiden. Derudover kan du også få Glo-Ball serien fra Flos, der er Jasper Morrisons mest kendte lampeserie. Du kan læse meget mere om Jasper Morrison og hans produkter nederst på siden, eller gå på opdagelse i de lækre produkter herunder med det samme.


Før DKK 1.255,00
Se varianter
Før DKK 599,00
Se varianter
Før DKK 4.985,00
Bestillingsvare
Før DKK 4.945,00
Se varianter
Før DKK 1.970,00
Bestillingsvare
Før DKK 4.155,00
Bestillingsvare
Før DKK 2.970,00
Bestillingsvare
Før DKK 3.700,00
Se varianter
Historien om Jasper Morrison – Engelsk innovation

Jasper Morrison blev født i London i 1959. Efter at have taget sin uddannelse på først Kingston Polytechninc i 1982, og siden hen på Royal College of Art (hvilket også indebar et år i Berlin på HdK kunstskolen), startede han sin egen tegnestue i London i 1986. I starten var det især i Tyskland Jasper Morrison fik stor succes, men sidenhen har hans kreationer taget resten af verden med storm, og specielt hans samarbejde med Vitra har været en enorm succes. Hans store succes blev for alvor anerkendt i 2007, hvor han modtog hædersprisen hos Kingston Universitet for sine designs. Ud over hans mange møbler, har Jasper Morrison også været med til at designe sporbaner, køkkenartikler, haveprodukter og meget mere.

Jasper Morrison stole

Jasper Morrisons stole er især kendt for deres eksperimenterende stil, hvor det praktiske og komfortable, er kombineret i en smuk symfoni med det minimalistiske, innovative og legende design. Et af de største fokuspunkter for Jasper Morrison er materialerne, hvor der er lagt stor vægt på, at de skal være med til at gøre produktionen så let som muligt, for at give kunderne billigere produkter. Det betyder at der i høj grad er brugt materialer som glasfibre og aluminium, mens træ også er en del af mange Jasper Morrison produkter. Ud over Jasper Morrisons stole, er han også meget kendt herhjemme for hans lamper. Glo Ball serien har med sine bløde former et perfekt look, der går i god harmoni med de nordiske indretningstendenser.
Indkøbskurv