JACOBSEN PLUS HORSENS


Hattingvej 5, 8700 Horsens

Mandag - Fredag10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 15.00
Søndag* 11.00 - 15.00
*Første søndag i måneden (undtagen juni, juli og august)

E-mail:
horsens@jacobsenplus.dk


Telefon:
 +45 75 64 87 22Café H5
Læs mere om H5 caféen herOM BUTIKKEN I HORSENS
Det hele begyndte med et lille snedkerværksted på Søndergade i Horsens i 1929, som nu har udviklet sig til et 1800 m2 stort designhus på Hattingvej 5 i Horsens. Den nye butik er vores ’take’ på fremtidens detailbutik, hvor du kan gå rundt i nyrenoverede lokaler og blive inspireret til din bolig. Vores vision er at samle det bedste design fra alle verdenshjørner i rammer, hvor du kan gå rundt og samle inspiration til dit hjem. Vi gør alt for at du kan komme til os og få den nødvendige hjælp til din indretning, så du kan udtrykke din designidentitet uden at gå på kompromis. Hvert eneste møbel og hver eneste detalje, du møder hos os, er håndplukket fra vores hundredvis af velkendte leverandører og designere. Fælles for dem alle er det håndværk, der har gjort dem til tidløse klassikere, fremtidige stjerneskud eller blot en genial ide til dit hjem.

Hos os kan du blandt andet opleve de største danske designere som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Henningsen, Verner Panton og Finn Juhl, samt nogle af de største udenlandske, Alvar Aalto, Charles & Ray Eames og Isamu Noguchi.

Wirestore
Vi har vores wirestore, bygget op af Verner Pantons kendte trådreol, som består af alverdens små designpåfund - her finder du alt fra stribede lys til en vinkende Frida Kahlo. Vi tror på at accessories er med til at skabe den røde tråd i hjemmets indretning og i vores wirestore har vi ikke sparet på ideerne. Gå på opdagelse i alle de forskellige portable lamper, lysestager, servietter, vaser og nøgleringe.

H5 Café
Skulle sulten melde sig undervejs i butikken har du muligheden for at besøge vores lille café – H5. Her bliver der serveret lækre paninis, salater og kager til både den lille og den store sult. Derudover vil vores barista sørge for god kaffe og kolde drikke. Bon appetit.

Workstation:
Er du i tvivl om hvilken læder eller stoftype du skal vælge til dit møbel? Så er vores Workstation stedet, hvor vi kan guide dig til den helt rigtige beslutning, så du får skabt dit helt eget drømmemøbel. Kom og se og rør de forskellige prøver og få vores sælgeres ekspertise indenfor materialevalg. Vi står klar til løse enhver opgave indenfor indretning – både privat og til erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om det.

Vi går højt op i at uddanne vores sælgere og sender dem derfor tit på virksomhedsbesøg hos vores leverandører, hvor de bliver opdateret med viden om nye designs og produktionen af møblerne, for at forstå hele processen, så de kan yde den bedste hjælp overfor dig.
MEDARBEJDERE


Karoline Pedersen
Butiksansvarlig
Nicolai T. Larsen
Salg
Niels Jørgen Jakobsen
Salg
Magnus Emil Schousboe
Salgselev
Anne Lauth Andersen
Salg
Christina H. Romppanen
Visual Merchandiser
Jacob Frøslev
Salg


Indkøbskurv