Hee Welling

En stol er ikke bare en stol. Det er et møbel, og det er en visuel del af indretningen i et hjem. Derfor må den gerne fange nutidens trends, og hvis der er nogen designer der formår det, er det i høj grad Hee Welling. Kreativiteten flyder ud af ham, og det har resulteret i et stort udvalg af lækre Hee Welling stole. Hee Welling designer hovedsageligt for HAY, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Hay har specielt de seneste år vundet stort indpas i Skandinavien, og med designere som Hee Welling i baggrunden, forstår man det godt. Se udvalget herunder, hvor du bl.a. finder About a- serien, som nok er et hans mest kendte værker. Du kan læse mere om denne fantastiske designer nederst på siden, hvor du også kan læse mere om Hee Wellings produkter.


Historien bag Hee Welling


Hee Welling blev født i 1974, og har uddannet sig på både kunst og designuniversitetet i Helsinki, samt på Den Danske Designskole i København. Forud for dette, var han også i Ho Chi Minh i Vietnam, og alt dette har givet ham en fantastisk baggrund for at designe produkter af international klasse. Efter at have færdiggjort disse uddannelser, kastede han sin kærlighed på sit eget designstudie, som han oprettede i København i 2003. Her har han sidenhen arbejdet med alt fra møbler, indretning, lamper og industriel design. Det har kastet stor hæder af sig, og Hee har bland andet modtaget The Good Design Award i USA, samt BoBedres designpris herhjemme. Ud over sit eget designstudie, oprettede han i 2010 endnu et studie, i samarbejde med den islandske designer Gudmundur Ludvik.

Hee Wellings produkter

Hee Welling ikke slappet af i sin karriere. Han har lavet et utal af lækre stole og skamler, for et hav af anerkendte designhuse, eksempelvis Hay og Fredericia Furniture. Specielt About-serien har sat standarden utrolig højt. About serien er ikke bare en af Hee Welling, men hele Hay kollektionens mest alsidige serier. Det startede egentlig ud som en enkelt stol, men har sidenhen udviklet sig til en serie fuld af potentiale og muligheder. Her har Hee Welling og Hay nemlig skabt en serie, der kombinerer både materialer og former, samt typer og farver. Mulighederne er uendelige, alle dog med fællestræk i looket. Nemlig den simple og nordisk minimalistiske stil, der kendetegner Hee Wellings designs. Derudover har du hos os også muligheden for at få fingrene i Hee dining og barstole, samt Pato serien der også holder den samme enkle stil som About serien. Som nævnt tidligere har Hee Welling samarbejdet meget med den islandske designer Gudmundur Ludvik. Det har blandt andet givet os Cane-line, som du også kan finde herover. Skulle du have spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til vore eksperter. Ellers er det blot at gå på opdagelse i ovenstående udvalg med det samme.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.