Hans Sandgren Jakobsen

Hvis man som mange andre danskere er vild med nordisk design, så er Hans Sandgren Jakobsen helt sikkert et kig værd. Hans Sandgren Jakobsen er en af vor tids store designere, og når man ser på nedenstående produkter, så forstår man godt at han har høstet stor anerkendelse over hele verden. Hans Sandgren Jakobsen er især kendt for sine Radon lamper fra Fritz Hansen, som med sine kombination af de runde former, men samtidigt tynde look, har vundet indpas hos mange danskere. Derudover har vi her på JacobsenPlus også hans prisvindende Turning Boxes fra Naver Collection, som med sine træskuffer passer helt perfekt ind i den nuværende trend i Skandinavien. Du kan se produkterne herunder med det samme, eller læse mere om Hans Sandgren Jakobsens produkter og historien bag den prisvindende designer nederst på siden.


Hans Sandgren Jakobsens historie

Hans Sandgren Jakobsen blev født i August 1963, og efter at han i nogle år havde haft et praktikjob hos en inventarsnedker i Viby, besluttede han sig for i 1986 at studere på den Danske Designskole i København. Da han blev færdig med denne uddannelse, besluttede han sig efterfølgende for at se lidt mere af verden. Det bragte ham til Japan, hvor han arbejdede på et designkontor i nogle måneder, inden han efterfølgende kom hjem til Danmark. Her fik han arbejde på Nanna Ditzels designkontor, hvor han i løbet af de næste år udviklede og designede et hav af lækre møbler, ofte i samarbejde med Inger Mosholt Nielsen, men det var først omkring år 1998 at karrieren for alvor tog fart. Den helt store anerkendelse kom to år senere, da han bare ti år efter at have færdiggjort sin designeruddannelse, modtog den helt store Møbleprisen i år 2000.

Hans Sandgren Jakobsen produkter

Det første store gennembrud kom via Gallery skamlen i 1998. Siden da har Hans Sandgren Jakobsen designet et hav af nutidige klassikere, og specielt hans Radon lampeserie fra Lightyears, der så lyset i 2005, fanger nutidens essenser af nordisk design helt perfekt. Hans Sandgren Jakobsen er fascineret af geometriens enkeltheder, og her kombineres disse i en smuk symfoni. For få år siden fulgte endnu en succes. I 2015 designede Hans Sandgren Jakobsen nemlig Turning Boxes. Dette er igen et fantastisk bevis på Hans Sandgren Jakobsens evne, til at fange den nuværende trend i samfundet. I norden er træ nemlig utroligt meget inde i varmen, og med denne nytænkning af opbevaring som et møbeldesign, viser han i høj  grad sine evner som innovativ designer.
Indkøbskurv