GamFratesi

I Europa er Danmark et af de helt store lande, når det kommer til design og mode. En af de andre mastodonter på området er Italien, og når man så kombinere disse to, så får man GamFratesi. GamFratesi er et af vor tids mest anerkendte og prisvindende design-duoer, og når man kigger på nedenstående udvalg forstår man udmærket hvorfor. Selvom designstudiet kun er lidt over 10 år gammelt, så har de allerede høstet et hav af priser. Specielt Gubi Beetle Chair, er GamFratesi’s største success, men udvalget består af alt fra lamper og stole til borde. Man kan tydelig se kombinationen af det mere rå og nordiske design, og det sydlandske milde og rundere look. Så tag endelig et kig på vores GamFratesi udvalg - og hvis det her har vakt din interesse, så kan du læse mere om dette fantastiske brand nederst på siden.


GamFratesi - Italiensk og dansk design når det er bedst

GamFratesi startede deres rejse i 2006, men allerede året før havde Bo Bedre fået øjnene op for dette spændende brand, og her vandt de deres første pris for Element 05. Efter dette startede GamFratesi deres eget studie, og siden da har de ikke set sig tilbage. Bag GamFratesi står Stine Gam and Enrico Fratesi. Basen er godt nok fysisk placeret i Danmark, men deres designs er ikke afgrænset af noget område. De bevæger sig mellem de minimalistiske og rå nordiske design, men trækker hele tiden de sydlandske elementer som den varme, intellektuelle og konceptuelle tilgang til design.

GamFratesi produkter - Moderne stil med sjæl

Gennem årene er der kommet et hav af forskellige produkter frem. GamFratesi laver flere forskellige former for møbler, men specielt en ting er de eksperter på. Deres stole har høstet enorm anerkendelse over hele verden, og den største succes er opnået gennem deres sjælefulde Gubi Beetle Chair serie. Denne fantastiske stol ser ikke bare godt ud. Den formår nemlig at give dig muligheder for selv at være med i designprocessen, da man med Beetle Chair selv kan vælge hvilke materialer, som stolen skal produceres i. Derudover har GamFratesi også lavet nogle helt fantastiske lamper gennem deres samarbejde med Fritz Hansen og Louis Poulsen, samt nogle rå og fantastiske borde, der ligesom deres stole er lavet i samarbejde med Gubi. Se hele udvalget herover med det samme, og skulle du have nogen spørgsmål til udvalget eller GamFratesi, så sig endeligt til med det samme.
Indkøbskurv