Fiskars

Her kan du gå på opdagelse i vores nøje udvalgt kvalitets haveredskaber fra Fiskars. Fiskars er kendetegnet af flere hundrede års passion, komfort, design og stolthed. Selvom Fiskars for mange, associeres med verdens første saks med det orange plastikhåndtag, rummer Fiskars i dag også en bred skare af haveredskaber. Ligesom med saksen, er samme erfaring indenfor kvalitet, design og ergonomi overført til haveredskaberne, så du igen kan skabe et frirum og finde glæden ved havearbejdet. Nedenfor finder du et udvalg af Fiskars haveredskaber, som hjælper dig til at gøre havearbejdet nemmere.


Historien bag Fiskars

Fiskars rige historie startede tilbage i 1649 i Finland, hvor det første jernværk i byen, af selv samme navn, blev grundlagt, af Peter Thorwöste. Virksomheden blev i sin tid etableret som en smedevirksomhed koncentreret omkring jern, og senere hen kobber. I 1832 blev den første bestikfabrik grundlagt, som senere hen skulle føre til verdens mest populære saks. I 1837 udvides med en maskinfabrik, som har til formål at producere verdens første dampmaskiner. Endeligt bliver Fiskars børsnoteret i 1915. Fiskars er i dag et anerkendt og troværdigt brand kendt verden over, og som slår sig på deres rige erfaring og prisbelønnet designs.

Fiskars og verdens første saks med plastikhåndtag

Fiskars hidtidige største innovation tilskrives verdens første saks med plastikhåndtag i 1967. Oprindeligt blev saksen fremstillet i fire forskellige farver: sort, rød, grøn og orange. Heraf var den sorte og orange mest populær. Igennem en intern afstemning blev det orange håndtag vedtaget. I 2003 i Finland blev Fiskars Orange farve vare varemærkeregistreret og senere i USA i 2007.

Fiskars innovative ånd

Fiskars innovation udspringer af det orange håndtag, hvilket giver afsæt til at tænke i nye måder, at gøre værktøjet og redskaberne bedre og smartere. Virksomhedens formål er at fremstille holdbare produkter, der løser hverdagens problemer. Det sker bl.a. gennem deres lette og ergonomiske design i haveredskaber til alle årets sæsoner.
Indkøbskurv