Ferm Living

Er du på udkig efter stilrent interiør, der vil klæde en moderne skandinavisk indretning, så behøver du ikke at lede længere. Ferm LIVING er en designvirksomhed, der har vundet alles hjerter med deres unikke og smukke designs. Siden grundlæggelsen i 2006 har ferm LIVING fremstillet smukke møbler og accessories med et nordisk præg. Ferm LIVING’s sortiment består af stilrent og tidløst interiør til alle hjemmets rum. Det brede sortiment rummer alt fra møbler og tekstiler til belysning og dekorative elementer, der sammen skaber en harmonisk og indbydende atmosfære i hjemmet. Det unikke design strækker sig over et bredt udvalg af produkter. Alle deres produkter er omhyggeligt produceret med økologisk bomuld og andre økologiske alternativer, hvor end det er muligt. Bring liv og skønhed ind i hjemmet med interiør fra ferm LIVING. Tag et kig på det store udvalg af ferm LIVING’s designs og find dine favoritter blandt de mange flotte produkter.

Har du spørgsmål omkring ferm LIVING eller andet, er du velkommen til at kontakte os her.


Om Ferm Living


Ferm Living blev etableret i 2005, da Trine Andersen ikke kunne finde noget pænt tapet efter hende og hendes mand var flyttet i hus. Derfor besluttede hun sig for at lave hendes eget tapet, som endte ud i 10 forskellige tapetdesign. Siden dengang har ferm LIVING kun vokset sig større og større - også langt større end Trine selv havde forventet. I dag har virksomheden en stor produktportefølje, og du kan finde alt fra den populære ferm LIVING kurv til en ferm LIVING hylde, lampe, spejl og meget mere. Virksomheden er hele tiden i gang med at udfordre dem selv med nye kollektioner og nye koncepter.

Hos det danske brand oplever man tydeligt en passion for design og håndværk, der kan spores tilbage fra den spæde start. Alle ferm LIVING produkter er skabt for æstetik og er perfekte til at bringe skønhed og stil ind i ethvert hjem. Ferm LIVING's ambition er at inspirere mennesker til at skabe det rum i boligen, der gør at de kan føle sig godt tilpas og være dem selv i deres eget hjem. Ferm LIVING fortsætter hele tiden med at skabe nye designs indenfor boliginteriør. Fokus er på den høje kvalitet i ærlige materialer, og det er uanset om det er ferm LIVING puder, et smukt ferm LIVING badeforhæng eller noget helt tredje fra det skønne sortiment. Ferm LIVING er desuden meget engageret, når det kommer til etiske og bæredygtige metoder at producere på, og du kan derfor handle ferm LIVING med god samvittighed.INDRET MED FERM LIVING


Du finder enormt mange skønne og smukke elementer af boliginteriør fra ferm LIVING, som vil være med til at sætte et unikt og personligt præg i dit hjem.

Ferm LIVING har blandt andet lavet et udvalg af skønne lamper, der kan bruges forskellige steder i din bolig. En ferm LIVING lampe kommer både som bordlampe, væglampe, pendel og standerlampe. Der er derfor noget til ethvert behov, men fælles for alle ferm LIVING lamper er at det er fremstillet i et utrolig smukt og moderne design.

Ferm LIVING har også et udvalg af smukke plantekasser, der kommer i flere forskellige former, farver og størrelser. Der er dermed både en ferm LIVING Plant Box til den lille lejlighed, såvel som den store stue. Du kan også lade dig inspirere af en ferm LIVING tæppe, der vil bringe hygge, varme og stemning ind i stuen, eller et smukt ferm LIVING spejl - perfekte til badeværelset eller gangen. Produkterne er med andre ord skabt i et unikt design, der med sikkerhed vil bidrage med nyt liv til hjemmet.FERM LIVING ACCESSORIES


Ferm Living har også et udvalg af glas, skåle og andet service til din borddækning. Hos os finder du både de elegante ferm LIVING champagneglas, karaffel, skønne kaffekopper med underkopper og selvfølgelig de stilrene ferm LIVING glas.

Med service fra ferm LIVING kan du sætte et unikt præg på din borddækning, og fordi designet er meget omgængeligt kan du let mixe og matche med andet service, for at opnå et helt personligt look.FERM LIVING MØBLER


Ferm LIVING fremstillet også møbler - lige fra smukke spisebordsstole til elegante opbevaringsløsninger. Møblerne fremstilles i unikke design, der vil klæde enhver indretning.

Måske er du på jagt efter et Ferm LIVING sofabord eller en lækker Daybed, der indbyder til både hygge og afslapning efter en lang dag på job. Du finder også de elegante Ferm LIVING sofaer fra Turn serien, der med et enkelt design vil står flot i alle hjem, og kan kombineres med flere modeller fra serien. Uanset hvilket møbel du er på jagt efter, bør du tage et kig i udvalget af Ferm LIVING møbler, der byder på et moderne design, der passer i alt fra den skandinaviske til den minimalistiske indretning.Kort om Ferm LIVINGEr ferm LIVING et dansk brand?

Ferm LIVING er et dansk brand og har base i København, hvor Ferm LIVING arbejder sammen med håndværkere overalt i verden. I samarbejdet smelter ferm LIVING's skandinaviske baggrund sammen med globale færdigheder og traditioner. Ferm LIVING skaber kollektioner af møbler, tilbehør og lamper, så du kan skabe rum til at være den du er.Er ferm LIVING et godt brand?

Ja, ferm Living er et kvalitetsbrand, som rummer boliginteriør til alle rum. Ferm LIVING benytter bæredygtige og ærlige materialer i fremstillingen af deres mange produkter. Produkterne fra ferm LIVING har et tidløst design, som gør dem i stand til at indgå i de flestes indretning. Hos JacobsenPlus finder du et stort udvalg af ferm LIVNG'S produkter, så du er garanteret at finde lige de produkter, som passer ind i dit hjem.Hvad gør ferm LIVING til et unikt brand?

Ferm LIVING har en passion for autentisk design og tydelig funktionalitet og med disse rammer, udfordrer ferm LIVING dem selv i at skabe fremtiden og lave produkter, som har til formål at skabe en autentisk og rolig atmosfære i dit hjem. Det unikke hos brandet finder du i produkterne, der alle har til formål at skabe et hjem, hvor livet kan udfolde sig og være i balance med plads til kaos og ro, tid til eftertænksomhed og lykkelige stunder.Hvor kan ferm LIVING'S produkter købes?

Du finder et stort udvalg af kvalitets interiør fra ferm LIVING hos JacobsenPlus. Interiøret er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Indkøbskurv