E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Kvadrat Rugs

Kvadrat har siden deres oprindelse i 1968 været en af de førende virksomheder indenfor design og kvalitet af textiler. Som tiden har udviklet sig for Kvadrat her de siden deres oprindelse været meget bevidste om, at have en grøn og bæredygtig tilgang til deres udvikling og levering af textiler. I dag er Kvadrat en solid og moderne virksomhed, som i høj grad har involveret den teknologiske udvikling i forbindelse med deres innovative tankegang. En stærk faktor af Kvadrats brands består af det hollandske Danskina som er specialiseret i af at lave nogle af verdens bedste tæpper af aller højeste kvalitet. Se det store udvalg nedenfor.

Har du spørgsmål omkring Kvadrat eller andet er du velkommen til at kontakte os her.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk