Cecilie Manz

Cecilie Manz er kvinden bag en række af de mest populære designs herhjemme i de seneste år. Heriblandt de utroligt populære Caravaggio lamper, som hun har lavet i samarbejde med LightYears. Cecilie Manzs Caravaggio lamper m.fl. er skabt ud fra en designfilosofi som siger, at designet aldrig må få større fokus end selve lyset, som lampen giver.
Cecilie Manz er opvokset i kunstnermiljøet - og med denne baggrund var det et naturligt skridt at dygtiggøre sig på Danmark Designskole, hvor hun demitterede fra linjen Møbler og Redskab. Når Cecilie Manz designer produkter, går hun dybt ind i produktets kernefunktion. Her søger hun med sine designs at tilgodese kernefunktionen, hvilket eksempelvis kommer til udtryk i hendes Caravaggio lamper, som giver et fremragende lys. Cecilie Manz har i dag sin egen tegnestue hvor omdrejningspunktet er at forene holdbare materialer med innovativ tænkning og kompromisløst håndværk. Her på siden finder du et spændende udvalg af Cecilie Manzs designs, som vil lyse op og gøre gavn i ethvert hjem.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

JacobsenPlus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk
Grønlandsvej 6-8   |   8700 Horsens   |   75 64 87 22   |   info@jacobsenplus.dk
Klik mig