BM62 armstol, gjordeflet af Børge Mogensen

Før DKK 9.995,00
DKK 7.696,15
SparDKK 2.298,85
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 29-11-2021.
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:
BM62 Armchair Linen Webbing
BM62 spisestolen med gjordeflet er designet af Børge Mogensen og relanceret af Fredericia Furniture. Stolen vidner om Børge Mogensens talent for enkle former i et elegant design med komfort for øje. Både BM61 Chair og BM62 Armchair udstråler autenticitet. Designet er lavet med synlige samlinger, der vidner om perfekt snedkerarbejde og fantastisk håndværk. De naturlige materialer som gjorde i natur eller sort til sæde og ryg i kombination med et stel i massivt træ vidner alt sammen om den ekspertise inden for materialitet, som vi har opbygget siden virksomhedens start.

Kaster man et blik på stolen i profil, bemærker man en svag vinkel på den bageste del af stolens stel, som giver optimal støtte til ryggen, uanset siddestilling. Den nederste del giver støtte til lænden, når man sidder ret op og ned, mens den øverste del giver støtte ved en mere afslappet siddestilling. Desuden giver mederne ikke bare kontinuitet, de er også det perfekte valg til bløde underlag.

BM61 Chair og BM62 Armchair fungerer perfekt som spisestuestol og giver en behagelig siddeoplevelse før, under og efter middagen.

Mål:
Bredde: 60 cm
Dybde: 49,5 cm
Højde: 76,5 cm
Sædehøjde: 45 cm

Model: 3362.