E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Bernard Schottlander

Bernard Schottlander var en anerkendt tysk designer født i 1924. Han havde mange succesfulde år inden for industrielt design og i slutningen af 1950’erne valgte han at åbne et værksted i det nordlige London, efter han besluttede sig for at koncentrerer sig mere om det skulpturelle design. På værkstedet havde han i mange år George Nash som sin assistent. Fra 1965 underviste han i metalarbejde på St. Martins School of Art, og det var samme år at han var en del af gruppen Six Artists på Institute of Contemporary Arts i London og så ellers i 1966 havde sin første soloudstilling på Hamilton Galleries. Han beundrede Alexander Calder, og skabte deraf den populære Mantis serie med lamper fra DCW Editions. Bernad Schottlander formåede at bruge alle evner til Mantis lamperne, både som kunstner, ingeniør og ikke mindst med sin erfaring fra det industrielle.

Mest populære
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk