Arne Jacobsen ure

Når man arbejder med indretning af hjemmet, er der få ting der er så klassiske som et ur. Der er en grund til at den har været et centralt designelement så længe man kan huske. I starten var uret tænkt som et praktisk element, og selvom denne funktion stadig er det centrale i uret, så har klassiske ure udviklet sig meget på designfronten de senere år, således det nu kan bruges aktivt som en del af indretningen af huset. Her har særligt Arne Jacobsen ure fra Rosendahl været en stor del af udviklingen, og det skyldes at man med et Arne Jacobsen ur får samme æstetiske design, som man kender fra resten af Arne Jacobsens produkter. Et Arne Jacobsen ur er kendetegnet ved sin ofte simple og lyse karakter, hvilket går godt i hånd med den danske designånd. Se det store udvalg af Arne Jacobsen ure herunder, og find netop din favorit i dag.ET KLASSISK ARNE JACOBSEN UR

Et vægur er et klassisk element i indretningen, som både er praktisk og funktionelt men også smukt og elegant. Et ur har været et centralt designelement i boligen i mange år, og det er der en god grund til. Et vægur har i starten været tænkt som et praktisk element, og denne funktion er stadig den primære i nogle hjem, men hos mange har det også meget stor designværdi og bruges aktivt som en del af indretningen i mange hjem.

Arne Jacobsen vægure har samme æstetiske design som er kendetegnet ved mange af Arne Jacobsens andre produkter. Et ur fra Arne Jacobsen er kendetegnet ved et simpelt og lyst design, hvilket passer godt ind i mange danske hjem. Arne Jacobsen har flere forskellige vægure i dit sortiment som elskes af de fleste, hvilket skyldes de simple og klassiske designs som fås i flere forskellige størrelser.

Arne Jacobsens ur “Bankers Club” er et populært ur som fås i både en sort og hvid version. Uret er klassisk med et moderne touch og passer ind i de fleste hjem. Oprindeligt designede Arne Jacobsen væguret til den danske nationalbank tilbage i 1971,- heraf navnet "Bankers Club". “Roman” er også et klassisk ur fra Arne Jacobsen som oprindeligt blev designet til et rådhusprojekt i Århus. Dette vægur er unikt hvor særligt urets romertal er med til at give det et flot udtryk. Uret “City Hall” blev i sin tid designet til Rødovre rådhus som sidenhen har udviklet sig til flere andre udgaver. Det tidløse og enkle design har gjort væguret utrolig populært og passer ind i alle hjem. Arne Jacobsens ur “Station” væguret er designet til Lauritz Knudsen, som havde brug for et universelt ur i forbindelse med opførelsen af flere bygninger. Heriblandt Stationsbygninger hvoraf navnet til uret blev en realitet. Udover det elegante og funktionelle design, er uret også skabt med et tidløst design som gør at uret i dag stadig er moderne.

KØB DIT ARNE JACOBSEN UR HOS OS

Hos os er service og rådgivning utrolig vigtigt. Derfor gør vi alt for at du trygt kan købe dine Arne Jacobsen ure hos os. Du kan altid ringe til os, ligesom du er velkommen ned i vores fysiske butik, hvis du ønsker at se produkterne på nærmere hånd. Vi levere dine vare hurtigt, og køber du for over 1.500 DKK, sender vi dem desuden helt fragtfrit til dig. Vores høje Trustpilot score vidner om den kvalitet og service du får hos os, så køb trygt dit Arne Jacobsen ur hos os.
Indkøbskurv