Arne Jacobsen stole

Her finder du vores udvalg af Arne Jacobsen stole. Ikoniske stole fra en af de største designere gennem tiden. Æstetik, kvalitet og komfort, er kendetegn ved Arne Jacobsens stole. Se det store udvalg herunder. Eller læs mere om Arne Jacobsen nederst på siden.


Historien bag

Samarbejdet mellem Arne Jacobsen og Fritz Hansen går tilbage til 1934. Men det var først i 1952, at gennembruddet kom med Myren™. Den blev efterfulgt af Serie 7™ i 1955, hvormed han og Fritz Hansen skrev deres navne ind i møbelhistorien. Arne Jacobsen var særdeles produktiv både som arkitekt og designer. Da Arne Jacobsen i slutningen af 1950erne designede Royal Hotel i København, designede han samtidig Ægget™, Svanen™, Svanen™ sofaen og Serie 3300™ til samme projekt. Arne Jacobsen var og er en beundret og fremragende designer. Betydningen af Arne Jacobsens bygninger var knap så værdsat, men hans møbler og andre designværker er blevet nationalt og internationalt folkeeje. Det forstår man især, når man ser på hans mange stole, der nærmest er blevet et nationalt klenodie.

Arne Jacobsen stole - kvalitet hele vejen igennem


Når man køber en Arne Jacobsen stol, køber man ikke blot en stol. Man køber noget af det mest gennemførte håndværk, man overhovedet kan få. Om det er en syver stol til spisebordet, eller om det Arne Jacobsen ægget du ønsker, så kan du være sikker på at du får dig en stol, som du bliver glad for både nu, men også de næste mange år frem. Arne Jacobsen mestrede også at skabe kvalitet med flere forskellige materialer. Hvad end der er tale om træ, stof, læder eller stål, så er stolene gennemført fra top til bund. Det er en kvalitet der er opbygget over årtier, og gennem de seneste mange år, er der kommet en lang række Arne Jacobsen stole på markedet, skabt fra ideerne af en af Danmarks absolut største designere nogensinde.

De ikoniske stole


Selvom Arne Jacobsen gennem sine mange år som designer lavede en lang række forskellige kreationer, der blandt andet tæller lamper, borde, ure samt en lang række arkitektoniske værker, så er det stadig de ikoniske Arne Jacobsen stole der er hans største succes. En af de største succeser og mest anerkendte designer stole er Arne Jacobsen Ægget. Ægget er ikke blot i Danmark blevet en af de mest genkendelige møbler, men også internationalt ved folk hvem der har lavet den enormt flotte stol, der kombinere behagelig æstetisk og et rundt og beroligende design, med enorm høj komfort, alt sammen i enorm høj kvalitet hele vejen igennem.

Andre af hans kendte værker som fortjener at blive nævnt, er selvfølgeligt også to andre lænestole, nemlig Arne Jacobsen Svanen og Oksen. Disse to er ligesom Ægget kendetegnet ved at indeholde alt hvad der bedst kendetegner dansk design kvalitet. Det er dog ikke kun lænestole, som vi danskere er stolte over at Arne Jacobsen skabte for os.
Også til spisebordet kan du finde stole. Arne Jacobsen spisebordsstole er nemlig nogle af danskernes absolutte favoritter, og især 7’er stolen har vundet ind hos mange danske og internationale hjem.

I udvalget herover kan du derudover finde både kontorstole, skamler og barstole. Når du har fundet din favorit i udvalget herover er det blot at købe din favorit hos os med det samme.

Køb dine Arne Jacobsen stole hos os


Der er mange grunde til at være kræsen med hvor man køber sin Arne Jacobsen stol. Du køber dig et møbel i enormt høj kvalitet, til nogle priser hvor du gerne vil være sikker på at service også er i orden. Derfor gør vi alt for at du trygt kan købe dine Arne Jacobsen stole hos os. Du kan altid ringe til os, ligesom du er velkommen ned i vores fysiske butik, hvis du ønsker at se produkterne på nærmere hånd. Vi levere dine vare hurtigt, og køber du for over 1.500 DKK, sender vi dem desuden helt fragtfrit til dig. Vores høje Trustpilot score vidner om den kvalitet og service du får hos os, så køb trygt din Arne Jacobsen stol hos os i dag.
Indkøbskurv