E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands
Amaze sofa fra Cane-line
Amaze sofa fra Cane-line
Amaze sofa fra Cane-line
Amaze sofa fra Cane-line

Amaze sofa fra Cane-line

DKK 11.999,00
   Leveringstid kan forekomme

Antal
Amaze sofa fra Cane-line

Denne smukke 2 personers sofa er designmæssigt, simpel, komfortabel og et godt stykke håndværk.

Den har et kunstnerisk udseende, når den placeres ved et moderne hus, som et solidt stykke møbel. Sofaen er god at slappe af i og her kan du nyde livet i de lune aftener efter en lang arbejdsdag.

Amaze sofaen kan også bruges sammen med andre produkter i Amaze familien eller mixes med vores traveller loungestol, divine fodskamlen, on-the-move bordet eller med vores conic eller diamond lounge serie – mulighederne er utallige.

Amaze sofaen er produceret i ubehandlet, certificeret teak træ, som giver dig den mulighed for at vælge, hvordan du vil opbevare/behandle den.
Enten bibeholder man sofaen ubehandlet, i hvilket tilfælde sofaen med tiden vil få en flot gråt patina og kun kræver minimal rengøring. Alternativt kan sofaen olieres med en passende teak olie. Alt afhængig af i hvilket klimaet sofaen står, er der behov for, at sofaen olieres minimum 2 gange om året. Amaze er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

Mål:
Bredde145 cm
Højde77 cm
Dybde82 cm
Sædehøjde 38 cm
Vis mere
Vis mindre
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk