JACOBSEN PLUS AARHUS


Rosenkrantzgade 24, 8000 Aarhus

Mandag - Fredag10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00
Søndag Lukket

E-mail:
aarhus@jacobsenplus.dk


Telefon:
+45 75 64 87 22


OM BUTIKKEN I AARHUS
I hjertet af Aarhus på Rosenkrantzgade 24, ligger der en skjult lille skat, nemlig vores Jacobsen Plus butik på 150 m2. Nok er butikken lille men inspirationen stor – udstillingen i Aarhus er vores mest omskiftelige udstilling, vi har. Hver 3. måned teamer vi op med to af landets førende influencere indenfor styling, design og arkitektur for at lave butikken om, så den matcher den møbelsæson, vi går ind i. Det er et nyt koncept, som gør at vi konstant er opdateret på brands og kommende trends.

Læs alle vores blogindlæg fra INFLUarea her eller følg deres helt egen Instagram profil her.

Wirestore
Vi har vores wirestore, bygget op af Verner Pantons kendte trådreol, som består af alverdens små designpåfund - her finder du alt fra stribede lys til en vinkende Frida Kahlo. Vi tror på at accessories er med til at skabe den røde tråd i hjemmets indretning og i vores wirestore har vi ikke sparet på ideerne. Gå på opdagelse i alle de forskellige portable lamper, lysestager, servietter, vaser og nøgleringe.

Workstation:
Er du i tvivl om hvilken læder eller stoftype du skal vælge til dit møbel? Så er vores Workstation stedet, hvor vi kan guide dig til den helt rigtige beslutning, så du får skabt dit helt eget drømmemøbel. Kom og se og rør de forskellige prøver og få vores sælgeres ekspertise indenfor materialevalg. Vi står klar til løse enhver opgave indenfor indretning – både privat og til erhverv. Du er altid velkommen til at kontakte os, til en uforpligtende snak om det.

Vi går højt op i at uddanne vores sælgere og sender dem derfor tit på virksomhedsbesøg hos vores leverandører, hvor de bliver opdateret med viden om nye designs og produktionen af møblerne, for at forstå hele processen, så de kan yde den bedste hjælp overfor dig.
MEDARBEJDERE


Emil Rye Jensen
Butiksansvarlig
Smilla Nordal Madsen
Salg
Josephine Stranges
Salg
Victoria Tolstrup
Salg


Indkøbskurv