Le Klint bordlamper

Le Klint har i rigtig mange år været en dansk mastodont inden for belysning, og med deres bordlamper får man det samme lækre design, som man kender fra alle deres andre lamper. Når man erhverver sig en Le Klint bordlampe får man ikke bare lys. Man får sig nærmest et møbel i sig selv, som kan være med til at tage din indretning til nye højder, og med deres klassiske plisserede lampeskærme, passer Le Klint bordlamper perfekt ind i det moderne danske hjem. Find netop dine favoritter i det store sortiment herunder i dag.


MERE OM LE KLINT BORDLAMPER


Står du også mangler en bordlampe til at lyse dit værelse lidt op? Bordlamper har nogle gange ry for at være praktiske, men ofte heller ikke så æstetiske. Det er et problem man kommer udenom med en Le Klint bordlampe. En bordlampe fra Le Klint kan have vidt forskellige udtryk efter hvilken kollektion der kigges på og hver lampe er et lille stykke kunstværk i sig selv. Le Klint er en af landets aller fornemmeste ambassadører af dansk håndværk og design og den kendte Le Klint foldeteknik er brugt i mange af kollektionerne, men der udfordres løbende på både fremstillingsmetoder, funktioner og former, så bordlamperne er i tråd med den moderne teknologi.

I udvalget findes alt fra en Le Klint bordlampe i messing, som har et luksuriøst look til en Le Klint bordlampe i grønt glas, hvis design går helt tilbage til opstarten af virksomheden i 1943.

LYS BOLIGEN OP MED EN LE KLINT BORDLAMPE


En bordlampe fra Le Klint kan bruges i alle boligens rum, lige fra kontoret til børneværelset, reolen i stuen og gangen. Den populære Le Klint bordlampe 375 er en markering på Le Klints 75-års jubilæum i 2018 og er en fortolkning af Esben Klints design fra det ikoniske pendel 107, der blev tegnet tilbage i 1942. Den rummer både materialerne træ og messing, og kommer med en skærm, der kan vælges i enten plast eller papir. 375 bordlampen er udsøgt til den skandinaviske indretningsstil, hvor materialerne går godt i spænd med tidens tendenser.

I udvalget findes også den smukke Le Klint Snowdrop bordlampe, der formår at forene det traditionelle håndværk med et moderne twist. Snowdrop bordlampen er en af de klassiske lamper, der har et let udtryk og enkel funktionalitet. Ikke desto mindre får du her en bordlampe, der vil give både godt og fleksibelt lys, da stangen kan vippes, så du kan ændre placeringen af lyset. Den skønne Le Klint Snowdrop bordlampe har inspiration fra blomsterverdenes vintergæk og vil stå perfekt på både reolen eller skrivebordet.

På siden findes også den innovative Le Klint Cylinder bordlampe, der har et enkelt design med spektakulære detaljer. Cylinderformen gør den let at placerer rundt omkring i boligen, og den fås i tre forskellige størrelser og med en base i enten lys eg eller sortbejdset eg. Basen giver en skøn kontrast til den håndfoldede lampeskærm, der er på Cylinder bordlampen og den kan passe i både den klassiske, minimalistiske og skandinaviske indretning.

Uanset om du er til det markante design fra en Carronade bordlampe eller elsker den klassiske lampeskærm på den ikoniske 352 bordlampe finder du hos Jacobsen Plus et stort udvalg af de mange forskellige bordlamper fra Le Klint i de ikoniske serier.
Indkøbskurv