Mogens Hansen

Mogens Hansen (MH Møbler) har siden 1961 være kendt for at producere sofaer og stole i en høj kvalitet. Mogens Hansens varemærke er 100% håndholdt dansk produktion på deres fabrik ved Aarhus. Hvert enkelt møbel bliver skabt i dialog med deres langtidsansatte håndværkere og møbelpolstrer. Mogens Hansen har i over 50 år produceret deres eget træstel efter den samme metode, og tøver ikke med at give kunderne 25 års garanti på stellet. Har du spørgsmål til et Mogens Hansen produkter, så kontakt butikken her


MOGENS HANSEN HISTORIE

Mogens Hansen møbler er 100% håndholdt dansk produktion og produceres på deres fabrik i Århus. Alle Mogens Hansen sofaer, lænestole og stole bliver skabt i tæt dialog med dygtige, rutinerede og langtidsansatte håndværkere og møbelpolstrer. Dette er blandt andet med til at sikre et produkt i ekstremt høj kvalitet.

Mogens Hansen har derfor i over 50 år produceret deres eget træstel efter den samme metode, og tøver ikke med at give kunderne 25 års garanti på stellet, hvilket understreger den enormt gode kvalitet. Mogens Hansen har produceret fantastiske møbler siden 1961 som er året de blev grundlagt. Stolte traditioner for kvalitetshåndværk, fleksibilitet, sans for design, akkuratesse og gode råvarer har siden de blev grundlagt været grundstenen i møbelproduktionen hos Mogens Hansens møbelfabrik.

Den dag i dag produceres alle møblerne i sprit nye og moderne omgivelser på fabrikken i Hasselager, lidt uden for Århus.
Fabrikken har de optimale betingelser og gode forhold for produktion og udvikling af dansk møbelhåndværk. Køber du et Mogens Hansen møbel er det 100% danskproduceret og du vil opdage at dit nye møbel er et fantastisk resultat af kun de bedste råvarer.

MH MØBLER TIL DIG

Møblerne produceres i virksomhedens hænder - direkte til dig! Mogens Hansen varetager de fleste specialønsker, du måtte have til netop dit personlige møbel, hvad enten det gælder størrelse, betræk, ben eller anden råvare. Alle råvarer er nøje udvalgt og håndteres omhyggeligt af Mogens Hansens medarbejdere, som har en gennemsnitlig anciennitet på over 17 år, hvilket betyder at du får et møbel der produceres af medarbejdere, der ved hvad de laver og har kvalitet helt ud i fingerspidserne.

MOGENS HANSENS MISSION

“Vi skaber møbler for generationer og arbejder hver eneste dag for at beholde den danske møbeltradition på dansk jord.” En mission som Mogens Hansens søn, Michael Hansen har valgt at videreføre. Produktionen ved Århus danner ramme om én stor familie som gennem årtier har arbejdet tæt sammen om at skabe møbler af allerhøjeste kvalitet.

HVORFOR VÆLGE ET MØBEL FRA MOGENS HANSEN?

De danskproducerede stel består KUN af certificeret træ og bidrager derfor positivt til natur og miljø. Du får 25 års garanti på stellet hvilket sætter bæredygtighed på dagsordenen. Der anvendes kun de bedste, mest udsøgte læderkvaliteter som er nøje udvalgt. Afdelingen for tilskæring bruger deres lange erfaring, når der skal udvælges de bedste stykker læder til hvert enkelt møbel.

Mogens Hansens systue håndterer både det fantastiske læder og alle de tekstiler som der tilbydes. Der anvendes desuden kun tekstiler fra verdensledende leverandører som har en miljøskånsom profil. Polstringen af møblerne er kronen på værket - det er polstringen som skaber det sidste finish så din sofa eller stol er komfortabel. Polstring er derudover det sidste step som viser om alle processerne i produktionen er lykkedes.

Til en Mogens Hansen sofa og alle de andre møbler bruges der udelukkende danskproducerede puder og skum. Derved sikres kvalitet, komfort og en skånsom produktion som er yderst vigtigt for firmaet. Kvalitetstjek kommer man ikke udenom ved møbler så fantastiske som Mogens Hansens. Hvert eneste møbel er produceret til den enkelte kunde og alle møbler samles og tjekkes inden de sendes. Dette sikre at møblet overholde de høje standarder som Mogens Hansen Denmark står for, og er kendt for.

KØB MOGENS HANSEN HOS OS


Går du også med drømmen om et møbel fra Mogens Hansen? Lige meget hvilket møbel du er blevet vild med, ved vi at en investering i dansk design kræver lidt ekstra overvejelse og vejledning. God service og rådgivning er vigtigt hos os og vi ønsker derfor at give dig den bedste oplevelse. Du er derfor altid velkommen til at få rådgivning online eller i vores butik hvor du også har mulighed for at se det store udvalg af designmøbler. Vi leverer gratis dine møbler direkte til døren ved køb over 1.500 kr. Se også vores score på Trustpilot, hvor mange tilfredse kunder har anmeldt os.
Indkøbskurv

Trustpilot ★★★★★

30 dages fortrydelsesret

Gratis fragt over 799,-

*Gælder på varer der sendes til pakkeshops.