Louise Roe

Her på siden kan du se vores lækre udvalg af produkter fra LOUISE ROE COPENHAGEN. Bag mærket står den super dygtige designer Louise Roe, der har lavet designs siden 2010. Hun er dermed en af vore mest nutidige designer, men med æstetik og autenticitet i fokus, har hun gentagende gange skabt den ene lækre Louise Roe vase, lysestage, eller bakke efter den anden. Med sin sofistikerede tilgang til design, og med sit skandinaviske syn på tingene, fanger Louise Roe nutidens trends bedre end de fleste. Du kan se hele udvalget af LOUISE ROE COPENHAGEN herunder med det samme, eller læse mere om Louise Roe og hendes kreationer nederst på siden.


Historien bag LOUISE ROE COPENHAGEN

Med fokus på oprigtighed og kvalitetsmaterialer, har LOUISE ROE COPENHAGEN siden 2010 lavet en lang række lækre designs, som især Skandinavien har taget godt til sig. Vi har hos os samlet nogle af LOUISE ROE COPENHAGEN’s bedste designs, som alle har nogle fællestræk iblandt sig. Hun formår nemlig altid at holde en høj æstetisk standard, og når man kombinere det med de rene linjer i hendes kreationer, får man produkter fra øverste hylde. Man er sikret kvalitet, og glasset er eksempelvis pustet med munden, så du kan være sikker på, at der er kontrol og integritet i produktet, hele vejen igennem produktionen.

LOUISE ROE designs

Bag LOUISE ROE COPENHAGEN står designeren Louise Roe, og gennem årene er det blevet til nogle ikoniske designs, bl.a. Willy og Wilma vaserne, som står som et af højdepunkterne indenfor hendes forholdsvis korte karriere. Her er det håndpustede glass i fokus, i et legende og meget behageligt blødt look, der passer perfekt ind i den minimalistiske boligstil, vi ser mange steder i Skandinavien. Derudover er også messinglysestagerne fra LOUISE ROE COPENHAGEN hurtigt gået hen og blevet ikoniske indenfor dansk design, og har med sin hul-struktur opnået stor succes herhjemme. Se alle produkterne herover med det samme, og bliv inspireret af denne fantastiske designer i dag.
Indkøbskurv