Royal Copenhagen

Er du på udkig efter en flot gave eller et Royal Copenhagen produkt mere til samlingen? Så er du landet på den rigtige side. Her finder du vores udvalg af smukke, håndmalede produkter fra Royal Copenhagen, som er kendt for deres traditionsrige og elegante designs. Hvad end du er på udkig efter et nyt stel, en smuk vase, eller en dekorativ figur, så har Royal Copenhagen noget for enhver smag.

Royal Copenhagen er særligt respekteret og anerkendt for den høje sans for kvalitet, som hvert enkelt produkt indeholder. Produkterne fra Royal Copenhagen har et helt unikt og tidløst design, hvilket gør dem i stand til at indgå i mange forskellige begivenheder - såsom til jul, fødselsdag, jubilæer og meget mere. De er også ideelle som arvestykker, der kan gå i generationer og bringe glæde til hele familien. Gå på opdagelse i udvalget og find lige det du står og mangler til dig selv eller forkæl en du holder af med et Royal Copenhagen produkt.


HISTORIEN OM ROYAL COPENHAGEN


Royal Copenhagen opstod da Holmegaards Glasværker og Den Kongelige Porcelainsfabrik fusionerede i 1985 og er grundlagt af den danske dronning Juliane Marie.
Vidste du at de tre bølger i Royal Copenhagens logo symboliserer Danmarks tre vandveje, nemlig Storebælt, Lillebælt og Øresund.

I 1987 fusionerede Royal Copenhagen med Bing & Grøndahl og i 2001 blev Holmegaard Glasværk solgt fra i forbindelse med den danske investeringsfond Axcels overtagelse af Royal Copenhagen.

EN PASSION FOR BLÅ SIDEN 1775


Royal Copenhagen er kendt for deres smukke og håndmalede stel men den koboltblå farve spiller en ligeså stor rolle. Blå symboliserer kærlighed og er både hemmelighedens men også troskabens farve. Det er den koboltblå farve som Royal Copenhagens malere er specialister i.

Royal Copenhagen fik i starten den blå farve fra Norge som gennem det 19. Århundrede stod for 70-80% af verdens produktion af kobolt.

Den blå farve anvendes til meget af Royal Copenhagens porcelæn, som f.eks. det klassiske musselmalede stel. Det tager 4 år at lære en blåmalers håndværk, så det må siges at kræve både koncentration og akkuratesse.
Selvom de smukke mønstre ser ens ud er det som en personlig håndskrift som kan genkendes af blåmaleren selv, men også kollegaer når værkerne ses overalt. Alle blåmalere sætter desuden sin signatur i bunden af hver porcelænsdel, så du i bunden af din Royal Copenhagen tallerken kan se hvem der har malet den.

Det musselmalede stel kan i Danmark betragtes som en del af vores kulturarv. Det musselmalede stel kan ses i mange hjem, lige fra et komplet stel til en enkelt kop.
I løbet af de mange år har Royal Copenhagen produceret mellem 1.500 - 2.000 forskellige slags kopper, skåle, tallerkner og kander.

DE FØRSTE STEL


Royal Copenhagens første stel var det musselmalede som blev til i 1775. Inspirationen til stellet kom fra østen og særligt fra de kinesiske mønstre.
Der findes mange forskellige historier om hvordan navnet “musselmalet” blev til. Der er mange der mener at navnet henviser til porcelænets riflede kanter, som minder en smule om en muslingeskal. Dette er dog ikke tilfældet da det i virkeligheden er inspireret af en krysantemum og en nordisk potentil.  

I løbet af årerne er det musselmalet stel og dets mønster blevet genfortolket og malet i nye former og farver som vi kender fra f.eks. Royal Copenhagen Mega Mussel, så det historiske stel bringer nyt liv, men med respekt for den historiske oprindelse.

I dag findes der både Royal Copenhagen krus med det smukke musselmalede mønster samt vaser, fade mm. Er du forelsket i det smukke porcelæn findes der også Royal Copenhagens hvid riflet stel.

I 1779 kom stellet Blå Blomst til live og var Royal Copenhagens andet mønster. Mønsteret var inspireret af en friskplukket sommerbuket og håndmalet i den blå signaturfarve. Stellet blev oprindeligt malet på to forskellige former stel: flettet og svejfet. Stellet er dog ikke længere i produktion.

KØB ROYAL COPENHAGEN HOS JACOBSEN PLUS


Køber du et Royal Copenhagen stel, får du et smukt stel som kan gå gennem generationer. Er du ligesom os helt forelsket i Royal Copenhagens mange kopper, kander, skåle og fade? For os er det vigtigt at du kan handle med ro i maven. Vi giver dig fri fragt på alle køb over 999,- og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, enten online eller til en snak i butikken. God service er vigtigt for os og på Trustpilot har vi en høj score.
Dyk ned i de mange flotte produkter fra Royal Copenhagen og bliv inspireret til at starte din egen samling af smuk historie eller måske endda udvide den. Måske vi har den Royal Copenhagen skål du så længe har ønsket dig.

Kort om Royal CopenhagenHvornår blev Royal Copenhagen grundlagt?
Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 og er dermed en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år har Royal Copenhagen fremstillet produkter med den dybeste respekt for traditioner, men også for det ypperligste håndværk. Royal Copenhagen formår til stadighed at være et højt respekteret brand, der er kendt for sit porcelæn af absolut topkvalitet og i enestående designs.

Hvad kendetegner Royal Copenhagen?
Royal Copenhagen er kendetegnet for sine danske rødder og fastholdelsen af det klassiske blå og hvide porcelæn, som både er fremstillet og målet i hånden. Derudover er Royal Copenhagen også kendetegnet ved deres modige nyfortolkninger og innovation. Porcelænet er et symbol på en moderne og kvalitetsbevidst livsstil.

Hvad er bestsellers fra Royal Copenhagen?
Hos JacobsenPlus finder du et varieret udvalg af porcelæn fra Royal Copenhagen og særligt Royal Copenhagens Musselmalet Riflede, Højhankskop er et af de populære produkter fra Royal Copenhagen. En anden stor bestseller hos JacobsenPlus er Royal Copenhagens Blå Mega Riflet, étagère 3 lag.

Hvor kan jeg købe Royal Copenhagen?
Du finder et stort og varieret udvalg af topkvalitetsporcelæn fra Royal Copenhagen hos JacobsenPlus. Porcelænet er lavet af kvalitetsrige materialer og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv