Montana

Herunder finder du vores udvalg af lækre reolsystemer fra Montana Furniture. Med et reolsystem fra Montana får du muligheden for at sammensætte dit drømme system af møbler. En Montana reol kan fås i et stort udvalg af farver og størrelser, og du kan sammensætte dine Montana reoler helt efter behov og smag. Det store udvalg af reolsystemer fra Montana Furniture, gør det muligt for enhver, at sammensætte sit eget unikke reolsystem. De funktionelle reoler fra Montana Furniture skaber samtidig uendelige muligheder for opbevaring. Ikke nok med at produkterne fungerer som en perfekt opbevaringsløsning, så vil produkterne også pryde i enhver indretning. Læs mere om produkterne og Montana nederst på siden, eller tjek vores Montana møbler igennem med det samme. Jacobsen Plus er Montana forhandler, og vi har et stort udvalg af designklassikere fra det danske high-end møbelbrand.


Før DKK 270,00
Se varianter
Før DKK 46,00
Se varianter
Før DKK 1.499,00
Se varianter
Før DKK 58,00
Se varianter
Før DKK 274,00
Se varianter
Før DKK 4.225,00
Se varianter
Før DKK 711,00
Se varianter
Før DKK 6.166,00
Se varianter
Før DKK 11.864,00
Se varianter
Før DKK 3.425,00
Se varianter
Før DKK 14.892,00
Se varianter
Før DKK 2.999,00
Se varianter
Før DKK 3.594,00
Se varianter
Før DKK 6.389,00
Se varianter
OM MONTANA


Montana reolsystemet så dagens lys i 1982 og faderen var Peter J. Lassen. Virksomheden er familieejet, og har stor fokus på at skabe produkter til bæredygtig opbevaring og møbler. I dag er virksomheden ledet af sønnen til Peter Lassen, nemlig Joakim Lassen. Peter Lassen startede sin karriere som søofficer, men skiftede til møbelbranchen i 1954. Han arbejdede i sin karriere sammen med arkitekter som Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein og Verner Panthon, hvilket også har præget stilen i hans design, der læner mod det enkle og æstetiske udtryk. Sidstnævnte har sågar været med til at designe flere af Montanas produkter, herunder Pantonova sofasystemet.

Peter Lassen arbejdede i møbelfirmaet Fritz Hansen Møbler i mange år, hvilket var hans svigerfars virksomhed, og han arbejde sig her til en stilling som direktør. Han blev dog fyret som direktør i virksomheden i 1979, og med de penge han fik i fratrædelse købte han rettighederne til “60 x 60”, og i løbet af de kommende 3 år udviklede han ideerne til Montana Furniture, som blev grundlagt i 1982.OM PRODUKTERNE


Montana reoler tæller i alt 42 grundmoduler, som kan kombineres på kryds og tværs efter dit ønske. Det er en del af ideen bag Montana reolsystemet, at alle Montana moduler kan sammensættes så det bliver op til den enkelte, at skabe netop den Montana reol man ønsker. Alle Montana moduler er skabt i solid kvalitet og består af MDF fiberplader, som er lakeret med en kraftig kvalitets-lak, der giver reolerne ekstra modstandsdygtighed mod hverdagens slid. Kvalitets lakken indeholder ikke miljøskadelige opløsningsmidler Montana reolerne er synonym med dansk kvalitetsdesign. Alle reolmoduler bliver produceret på Fyn, så når du køber en Montana reol, er du sikker på at det er dansk kvalitet. Som en udvikling til det klassiske reolsystem findes der en række skuffer, hjul, låger og indsatser i flere forskellige størrelser, som gør det muligt at tilpasse reolen til netop dit behov. Herunder finder du et stort udvalg af Montana reoler såvel som indsatser og tilbehør mv. Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan netop din Montana reol skal se ud. Slip kreativiteten løs, og find det Montana modul, der skal danne rammen for din drømme reol.MONTANA REOLER


Der er mange fordele ved at vælge en Montana reol. Udover den enormt høje kvalitet der blev omtalt før, så får du med en Montana reol også et reolsystem, som passer lige netop til dine behov. Du vælger selv de mål og modeller, som passer bedst til jeres hjem, og på den måde er Montana reoler det perfekte valg til dem, som gerne selv vil være med hele vejen i jagten på drømmereolen. Fremtryl din egen Montana bogreol, eller en smuk væg-til-væg reol i stuen med plads til alle dine yndlingsting. Udover reoler, findes der et hav af andre Montana møbler. Du kan eksempelvis også finde nogle smukke Montana tv borde eller Montana skabe.MONTANA TV BORDE


Vores Montana tv borde kan ligesom vores andre Montana produkter fås i Montanas 42 lakfarver. De er super praktiske, og hvad end du leder efter et Montana tv bord der skal hænge på væggen eller stå på gulvet, så kan du være sikker på at der i udvalget herover er noget der passer til netop jeres hjem. - Der er helt sikkert nogle Montana møbler der falder i din smag.MONTANA FARVER


Det er muligt at vælge mellem 42 forskellige farver fra Montana. Se alle farverne under det populære Montana 1112 modul her.

Montanas farvekort består af følgende farver:
Pomelo, Vanilla, Oyster, Mist, Oat, Camomile, Flint, Caribe, Mushroom, Cumin, Azure, Fennel, Truffel, Iris, Rhubarb, Amber, Monarch, Parsley, Rosehip, Turmeric, Juniper, Pine, Oregano, Masala, Beetroot, Hokkaido, Shadow, Black Jade, Balsamic, Hazelnut sammen med de klassiske farver; Coffee, Black, Coal, Fjord, White, Antrachite, New White, Snow, Nordic, Graphic samt de to finér-udgaver White Oak & Black Oak.

Du kan læse mere om Montanas farver ved at klikke her.

Kort om MontanaHvad kendetegner Montana?

Alle Montana møbler og moduler er designet, udviklet og produceret i Danmark. Montana Furniture er grundlagt på Peter Lassens filosofi om, at vi alle har et behov for frihed og en naturlig trang til at skabe vores eget personlige rum. Med Montana får du uendelige muligheder og frihed til at skabe det udtryk, der passer til netop dig.Hvad gør Montana til et unikt brand?

Man har muligheden for at designe sit eget reolsystem med reolerne fra Montana. Her har man muligheden for at vælge størrelse og farver, så man kan designe et helt unikt reolsystem, som passer til indretningen i hjemmet. Montana møbler er også lavet i eg, hvilket giver dig en fin Montana eg reol til at pynte i dit hjem. Derudover har Montana siden 2007 udelukkende brugt vandbaserede lakfarver, som ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige opløsningsmidler. Montana Systemet har Dansk Indeklima Mærkning og virksomheden var et af de første møbelbrands i Europa til at blive certificeret med det officielle europæiske miljømærke, EU-Blomsten.Hvilken Montana reol skal jeg vælge?

Det er ikke bare lige sådan, når man skal have valgt det helt rigtige reolsystem. Farver betyder alt. Stemning. Atmosfære. Identitet. I Montana er farver et altafgørende omdrejningspunkt for Montanas design. Montana vil påvirke og inspirere verden gennem farver. Lette og lyse. Mættede og dybe. Der er en farve til alt. Derudover skal man selvfølgelig også overveje størrelser og hvilke behov, man har brug for bliver dækket. De mange forskellige reoler, giver dig muligheden for at skabe dit helt eget.Hvor kan man købe reoler fra Montana?

Du finder et stort udvalg af kvalitets reoler fra Montana hos JacobsenPlus. Reolerne er lavet af kvalitetsrige materialer, som flot eg, og i smukke designs, som du får glæde af i mange år frem. Hos JacobsenPlus har du også mulighed for at lade dig inspirere af de mange andre brands og for at finde inspiration til, hvordan produkterne kan indgå i din boligindretning. Du opnår gratis fragt ved køb over 1.500 kr.

Indkøbskurv