Cane-line

Her på siden finder du alle møbler fra danske Cane-line, som i 30 år har designet og udviklet slidstærke havemøbler i en utrolig kvalitet. Tag et kig på de mange lækre havemøbler fra Cane-line og bliv inspireret af de skønne havestole og haveborde i mange forskellige designs og materialer. Find dit næste loungesæt med en Cane Line sofa, der findes i mange størrelser, så de kan bruges på altanen såvel som på den store terrasse. Du kan også bygge din egen Cane-Line sofa med de moduler du har lyst til.OM CANE-LINE


Cane-line er en dansk møbelvirksomhed, som i mere end 30 år har udviklet og designet slidstærke havemøbler i en meget høj kvalitet. Den danske virksomhed har til formål at gøre livet på terrassen mere komfortabel med forskellige udgaver af havestole, borde og sofaer. Cane-line bruger mange timers arbejde på hvert møbel, for at kunne udarbejde smukke designs, der kan kombineres med holdbarhed og kvalitet.

CANE LINE DESIGNERE


Cane-line bruger mange forskellige designere, men de har også deres eget designteam som er en stor del Cane-lines kollektioner. Derudover bruger de mange kendte designere som Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, Strand+Hvass, Welling/Ludvik, byKATO, Jesper K. Thomsen & Rikke Frost.

CANE-LINE TIL INDE OG UDE


Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af havemøbler fra Cane-line. Så om det er sofaer, stole, borde, loungemøbler, solsenge, parasoller eller hynder er vi altid klar til at hjælpe. Mulighederne er uendelige. Blandt alle havemøblerne har Cane-line også en "Elements Indoor" kollektion med tilbehør, stole, borde og loungemøbler til indendørs brug.

HYNDER TIL CANE LINE HAVEMØBLER


Når du har lækre havemøbler i høj kvalitet kræver det naturligvis også havehynder som både passer i de forskellige havemøbler men som også matcher i kvalitet. Havehynder fra Cane-line kan tåle at stå ude i al slags vejr på grund af Cane-lines unikke QuickDry system der gør, at hynderne tørrer i løbet af kort tid, selv efter kraftig regn.

HAVEMØBLER I HØJ KVALITET


Havemøblerne fra Cane-line er næsten vedligeholdelsesfri og samtidig UV- og farvebestandige, hvilket betyder at de ikke falmer i solen. Rengøringen klares nemt med en afvaskning og du vil have flotte og holdbare havemøbler de næste mange år i fremtiden.

HAVEBORDE TIL ALLE BEHOV


Du finder de forskellige havemøbler fra Cane-line i de mange kategorier, så det er nemt at finde lige det, du leder efter. Du kan få Cane Line haveborde i mange variationer så du kan finde et der opfylder dit behov, hvad enten det er et stort havebord der skal have plads til hele familien eller det lille cafebord der er perfekt til at drikke morgenkaffen.

BEHAGELIGE HAVESTOLE


Dit havebord skal naturligvis også gøres selskab af smukke havestole. Cane-line har et stort udvalg så du kan få netop de stole der passer til dig og dine behov. Cane-line stole, spisestole og loungestole til udendørs brug i have eller på terrassen. Du bestemmer om designet på dine nye havemøbler skal være spinkelt, stramt eller enkelt? Valget behøver kun at afhænge af din smag, for i alle Cane-lines havemøbler er komforten og kvaliteten i top.

CANE LINE LOUNGEMØBLER OG SOFAER


Tag din sommer til et nyt niveau med lækre loungemøbler fra Cane-line. Udnyt de lange lyse dage og de varme nætter i lounge møbler af høj kvalitet. Cane-line har et stort udvalg af loungestole og sofaer i forskellige designs, så du kan nyde den danske sommer. Med Cane-lines loungemøbler kan du indrette din terrasse eller have præcis som du ønsker dig, og med de vedligeholdelsesfrie materialer kan du læne dig tilbage og nyde sommeren.

En Cane Line sofa kommer i et stort udvalg af størrelser, designs og farver. Der er dermed noget til ethvert behov og enhver smag. Med en Cane Line loungesofa kan du få skabt et uderum, der indbyder til hygge, afslapning og nærvær med venner og familie. Du finder både Cane Line sofaer til indendørs og udendørs brug - og selvfølgelig dem der kan bruges begge steder. Flere af de smukke sofaer er fremstillet i moduler, så du helt selv kan sammensætte din drømme loungesofa. Heriblandt kan nævnes modellerne Ocean og Conic, som begge er de perfekte udendørs sofaer.

Som en del af udvalget finder du også Cane Line Nest sofa, der er en af de mest populære sofaer fra Cane Line. Den er til indendørs brug og har et helt unikt design fremstillet i rattan med håndværket i fokus med smukke hynder i hvid Sunbrella Natte.

KØB CANE-LINE HOS JACOBSEN PLUS


Vi har et stort udvalg af Cane-line havemøbler i mange forskellige designs, varianter, og med mange funktionaliteter. På webshoppen kan du se alle Cane-line havemøbler hvor du bl.a. Finder haveborde, havestole, solsenge, lounge havemøbler, kurvemøbler samt tilbehør. Vi har gratis levering ved køb over 1.500 kr og har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores serviceniveau. Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller besøger os her på siden. Har du brug for vejledning eller inspiration til dit næste sæt havemøbler? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig hellere end gerne.

Indkøbskurv