Aiayu

Der findes ikke mange brands med en bæredygtig profil så ærlig og gennemsigtig som Aiayu. Aiayu udtales ai-ja-ju, som betyder ’sjæl’ på boliviansk, og det var netop i Bolivia, at historien begyndte, da grundlæggerne af Aiayu opdagede bakker med llamaer – eller ’fibrene tættest på himlen’.

Aiayu er designet i Danmark, men produceret ved sin oprindelse i Bolivia, Indien og Nepal. Produkterne er langtidsinvesteringer i høj kvalitet og tidløse designs, med skandinavisk minimalisme i udtrykket. Aiayu produceres udelukkende af naturmaterialer, og udelukkende på fabrikker med de højeste standarder indenfor økologi, bæredygtighed og etisk produktion. Hvert produkt er nænsomt vævet eller strikket af enten GOTS-certificeret økologisk bomuld, eller pesticid- og hormonfri uld og cashmere: det gør produkterne både smukke og ansvarlige på én gang, takket være integriteten og kvaliteten af det lokale håndværk, der ligger bag.


Produkter af høj kvalitet i økologisk bomuld


Aiayu Home er kendt for deres holdbare og tidløse produkter indenfor interiør, heraf både Aiayu puder, plaider, tæpper, nattøj og sengetøj. Derudover har Aiayu også et stort udvalg af beklædning i de blødeste tekstiler i både økologisk bomuld og strikket uld. Deres tøj indeholder et bredt udvalg af skjorter, bukser, bluser, shorts og t shirts.


Selvom brandets vision er at du skal købe høj kvalitet og ikke overforbruge, så udkommer Aiayu stadig med nye sæsoner af blødt interiør.


Aiayu puder


Aiayu har et stort udvalg af aiayu puder i deres sortiment. Udvalget af puder passer ind i den skandinavisk minimalisme og al strik på puder matcher de naturmaterialer som bryder de danske hjem og miljø. Puderne har look som er tidsløse og smukt. Brandets vision er at lave puder som de fleste hjem.


Alle deres puder er lavet i enten økologisk bomuld eller strikket uld. Grundpillerne i brandets vision er at produkterne skal være holdbare, i naturmaterialer og med bæredygtighed som vigtigste prioritet.


Aiayu Plaider


Aiayu plaider er blødt og lækkert og er tæpper som er dejlige og hyggelige at putte sig under i et sofa miljø. Aiayu plaider er lavet i bæredygtige materialer, som produceres i Indien. Mange af Aiayus produkter er lavet i hånden og al strik på tæpperne er onesize som passer til alle mennesker.


Tæpper fra Aiayu er strikket i det blødeste alpakka uld og i tidløse farver og styles. Tekstiler der er brugt i tæpper fra Aiayu home kollektionen er grundpillerne i ægte hygge hjemme på sofaen i stuen.


Aiayu tøj


Aiayu laver også et stort udvalg af tøj. Sortimentet indeholder både skjorter, bukser, shorts, t shirts og lækre stiktrøjer. Tekstilerne er i økologisk bomuld og brandets vision er at du kan beholde dine produkter i mange år frem.


Grundpillerne i Aiayu designs


Hos Aiayu er skjorter ikke bare en skjorte. Der er lagt mange timer bag og manger timer bag for at finde den rette vej i at bruge de helt rigtige naturmaterialer. Dette gælder ikke kun på deres beklædning, det gælder også hele deres Aiayu home kollektion. Aiayu betyder sjæl, og det kan man også mærke når man mærker og prøver nogen af deres produkter.

Indkøbskurv