E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Won

Won er en dansk møbelvirksomhed grundlagt i 2015. På trods af deres forholdsvis korte levetid, har Won formået at skabe et navn for sig selv, gennem skandinavisk design, simpel form, god kvalitet og udførelse. Med disse elementer bringer Won ny energi til møbelverdenen, og herunder kan du se vores udvalg af Wons møbler, som bl.a. tæller deres elegante reoler. De er yderst ambitiøse med hensyn til deres tilgang til design, og vil gerne se sig selv sammenlignet. Har spørgmål omkring Won eller andet er du velkommen til at kontakte os her. Ellers er det bare at finde netop det Won møbel du bedst kan lide i dag.

Mest populære
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk