E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Seletti

Hvis du er typen der godt kan lide at der bliver brudt lidt med det traditionelle, og ofte lidt ensformige nordiske design, så er det italienske mærke Seletti helt sikkert et kig værd for dig. Seletti er kendt for deres innovative tilgang til design, og hos os kan du finde på Seletti stole og Seletti lamper, som alle er kreeret i nogle anderledes, farverige og legende designs, som er med til at bryde med hverdagens traditioner. Denne tilgang til møbler og indretning kan spores helt tilbage til 1964, og siden da har utallige designere været en del af Selettis rejse. Du kan se vores udvalg af Seletti herunder, og finde netop dine favoritter i dag.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk