Royal Copenhagen Prinsesse, kop med underkop 20 cl

DKK 539,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:
Koppen med underkop fra serien Prinsesse rummer 20 cl og er udsmykket med den smukke blondekant, som er håndmalet af dygtige malere lige siden 1978. Koppen har det gamle smukke hank, som er en smuk detalje det pynter på hvert et kaffebord. Underkoppen er perfekt til servering af en lille småkage, når kaffen eller teen skal serveres. Brug den i sammenspil med andre dele fra prinsesseserien, eller i en kombination med resten af Royal Copenhagens flotte stelserier.

Prinsessestellet fra 1978 blev oprindeligt skabt som et testel og er sidenhen blevet et fuldt middagsstel med både tallerkner, kopper, skåle og fade. Stellet er tilpas underspillet, men udstråler stadig mange af de klassiske kendetegn fra Royal Copenhagen, med de flotte håndmalede Koboltblå penselstrøg.  

Serie: Prinsesse
Størrelse: 20 cl
Materiale: Håndmalet porcelæn – tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
Designer: Royal Copenhagen

Varenummer: 1017247

Royal Copenhagen tilbyder 24 måneders brudgaranti. Som giver dig muligheden for at ombytte dit ødelagte produkt, til ny og tilsvarende vare, ved fremvisning af original brudgaranti og kvittering. Du kan ombytte dit ødelagte produkt hos alle forhandlere af Royal Copenhagen, uanset købssted.