Royal Copenhagen Påskeæg 2 stk., Mælkebøtte

DKK 299,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:51036889
Påskeæggene er dekoreret med en mælkebøtte, som med sine gule blade blomstrer på sættet af to påskeæg. Æggene er en del af Royal Copenhagens Forårskollektion, og måler 6 cm. Æggene kan bruges til at hænge i vindueskarmen, i dine fastelavnsris eller som dekoration i sig selv.

Forårskollektionen byder på en samling af nydelige samlerobjekter. Objekterne har motiv af blomsterhaver og forstørret blomsterblade. Objekterne er oplagte at bruge til påske, men kan også bruges til at invitere naturen indenfor hele året rundt. Den eksakte gengivelse af hvert blomsterblads detaljer, gør hver del af Forårskollektionen unik. Kollektionen henter inspiration fra smukke, danske forårsblomster, og udskiftes med nye blomstermotiver hvert forår.

Serie: Forårskollektion
Størrelse: 6 cm
Materiale: Porcelæn
Designer: Royal Copenhagen

Varenummer: 1051090

Royal Copenhagen tilbyder 24 måneders brudgaranti. Som giver dig muligheden for at ombytte dit ødelagte produkt, til ny og tilsvarende vare, ved fremvisning af original brudgaranti og kvittering. Du kan ombytte dit ødelagte produkt hos alle forhandlere af Royal Copenhagen, uanset købssted.