Royal Copenhagen Musselmalet Riflet, fad 30,5 cm

DKK 1.229,00
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:51034511
Fadet fra serien Musselmalet Riflet måler 30,5 cm og er udsmykket med det velkendte Royal Copenhagen blomstermønster, som er håndmalet af dygtige malere lige siden 1885. Faddet kan bruges til anretning af alt fra desserter til kød og salater, eller som en smuk udsmykning i hjemmet. Brug den i sammenspil med andre dele fra musselmalet serien, eller i en kombination med resten af Royal Copenhagens flotte stelserier.

Musselmalet Riflet er udviklet tilbage i 1775 og blev i 1885, genfortolket og raffineret af Kreativ Direktør Arnold Krog. Det smukke stel er velkendt verdenen over og kan også genkendes ved navnet ”Mønster nr. 1”, da det blev de første stel hos Royal Copenhagen. Musselmalet Riflet håndmales stadig den dag i dag og kan med sin flotte koboltblå farve, sagtens kombineres med flere stel fra Royal Copenhagen.

Serie: Musselmalet Riflet
Størrelse: 30,5 cm
Materiale: Håndmalet porcelæn – tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
Designer: Arnold Krog

Varenummer: 1024748

Royal Copenhagen tilbyder 24 måneders brudgaranti. Som giver dig muligheden for at ombytte dit ødelagte produkt, til ny og tilsvarende vare, ved fremvisning af original brudgaranti og kvittering. Du kan ombytte dit ødelagte produkt hos alle forhandlere af Royal Copenhagen, uanset købssted.