PP Møbler

PP Møbler er grundlagt tilbage i 1953, og formidler danske højkvalitets designmøbler. Møbelsnedkeriet PP Møbler er familieejet og enerkendt over hele verden, og har blandt andet showrooms i Milano. Kvalitet har altid været motivationen bag PP Møbler, der også ligger deres fælles kærlighed på materialerne af træ. Samtidig stræber det danske møbelsnedkeri efter opfindsomhed og teknik skal være vejen frem til det perfekte møbel.

Ønsker du mere information omkring de enkelte møbler fra PP Møbler, er du velkommen til at kontakte os her.


PP MØBLER HISTORIE

PP Møbler og deres historie startede tilbage i 1953, hvor det familieejet møbelsnedkeri blev grundlagt. PP Møbler har en stærk tradition for at skabe møbler i utrolig høj kvalitet, og kærligheden til træ skinner stærkt igennem i alle møblerne. Motivationen for PP Møbler har været med stædig tro på, at opfindsomhed, teknik og håndværk kan forenes for at opnå den perfekte kvalitet.

Med grundige og innovative håndværkere, der udforsker håndværket udvikles der løbende nye måder at forfine produktionsprocessen, men stadig med en stor respekt for det materiale der benyttes. Træet der bruges i produktionen af PP Møbler kommer fra bæredygtige skove i Tyskland og Danmark og miljøhensyn er en vigtig del af PP Møblers produktion. Med et helt klar mål om at skabe funktionelle og smukke møbler, kan du være sikker på at dit PP møbel kan bruges i mange generationer.

FLAGLINESTOLEN


Flaglinestolen er en af de mest ikoniske møbler fra PP Møbler og er helt sin egen. Den er designet tilbage i 1950 af Hans J. Wegner, og er udført i specialfremstillet flaglinesnor, der udgør 240 meter samt stel i rustfrit stål. Han fik ideen til stolen på en varm eftermiddag under helt trivielle forhold, hvor han sad på stranden mens børnene legede i vandkanten. Her gravede han sig ned i sandet og byggede sig en komfortabel plads til at hvile. Flaglinestolen er en rigtig hvilestol, hvor du kan tage hverdagens velfortjente pause i et designmøbel, der vil være en fryd for øjet i enhver dagligstue.

PP MØBLER STOLE OG BORDE


Fra PP Møbler findes ikoniske stole, der har været med til at præge dansk designhistorie. De forskellige PP Møbler stole kommer med hver deres helt unikke særpræg og i en kvalitet af utrolig høj standard. Hos Jacobsen Plus finder du blandt andet PP130 Cirkelstolen, der med sit innovative design hurtigt vil blive blikfang i stuen og den ikoniske Kohornstol, der er en af Hans J. Wegners mindre stole og derfor vil egne sig perfekt ved spisebordet, hvor den massive træstol i organiske former vil bringe naturen med indendørs.

I udvalget fra PP Møbler er der både hvile- og spisebordsstole, men også et sortiment af smukke borde i flere størrelser, former og udtryk. Det unikke Krydsbensbord blev tegnet af Hans J. Wegner omkring 1955, hvorefter PP Møbler begyndte at fremstille det i 1973. Krydsbensbordet viser i sandhed Wegners evne til at skabe optimalt design gennem helt minimale virkemidler.

Gå på opdagelse i udvalget af PP Møbler, og bliv inspireret af de smukke møbler, der har været med til at sætte sit præg på den danske designhistorie.
Indkøbskurv