Fragt fra 29,- kr.Fragt fri over 1.500,- kr.+100 brands
PH 5 pendel kobber fra Louis Poulsen
PH 5 pendel kobber fra Louis Poulsen
PH 5 pendel kobber fra Louis Poulsen

PH 5 pendel kobber fra Louis Poulsen

DKK 6.995,00
   Leveringstid kan forekomme
Antal
PH 5 Jubilæumsmodel
I dag, seks årtier efter sin lancering, er Poul Henningsens berømte PH 5-pendel fortsat Louis Poulsens bedst sælgende design og en fantastisk repræsentant for Henningsens revolutionerende arbejde med at forme lys. Det oprindelige design med en diameter på 50 cm var så populært, at Louis Poulsen i 2017 skabte en version på 30 cm, PH 5 Mini. Som en hyldest til Henningsens mest ikoniske design lancerer Louis Poulsen nu begge versioner i en jubilæumsudgave med skærme af kobber og skærme i hvid. PH 5 var resultatet af Henningsens utrættelige arbejde for at skabe den ultimative blændfri pendel og er udstyret med hans revolutionerende treskærmssystem. Designet eliminerer enhver form for blænding og skaber en indbydende atmosfære med mennesket i centrum. Med sin varme spejlede kobberfinish reflekterer pendlen elegant sine omgivelser og beriger ethvert rum med tidløs elegance – uanset om den er tændt eller slukket.

Design: Poul Henningsen.  
Materiale: Skærme: Optrukket kobber, optrukket aluminium.
Afblændingsring: Kobber. Stag: Hvide, valset aluminium.
Dimension: Diameter 50 cm, højde 26,7 cm.  
Ledningslængde: 3 meter.
Vægt: Maks. 3 kg.
Lyskilde: Maks. 75W E27.
Vis mere
Vis mindre
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk