E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Nordal

Nordal blev stiftet i 1991 af det danske ægtepar Annie og Ingolf Nordal. Historien omkring Nordal har rødder til Indien, hvor Ingolf fik en forkærlighed for de gamle Indiske møbler. Ingolf fik efterfølgende stor succes med at importerede de Indiske møbler til Danmark som han efterfølgende solgte i den lokale biograf. Idag har Nordal gennemgået en flot udvikling, og har idag sin egen produktion af interiør og møbler til boligen. Nordal har fra start været en familieejet virksomhed, hvilket den stadig er idag.
Har du spørgsmål omkring Nordal, eller efterspørgsler på produkter som ikke måtte være at finde på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os her.

Mest populære

Det unikke varemærke

Med en lang historie der strækker sig fra østen, til det skandinaviskedesign skiller Nordal sig ud. Med produkter der kombinere det luksuriøse og originale, med det rå og anderledes, skiller Nordals produkter sig ud på en helt unik måde.
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk