Mogens Koch

Er du på jagt efter smukke møbler, der kan løfte jeres indretning til nye niveauer? Så er Mogens Koch helt sikkert et kig værd. Herunder finder du Mogens Kochs mange reoler og møbler, og ønsker du at læse mere om ham og hans designs, kan du gøre det nederst på siden.

MERE OM MOGENS KOCH

Her på siden finder du et utrolig lækkert udvalg af møbler, fra en af de største designere i Danmarks historie. Det er selvfølgelig Mogens Koch der er tale om, og når man ser de fantastiske kreationer herunder, finder man hurtigt ud af hvorfor, at Mogens Koch i sin tid som designer modtog et hav af priser for sit arbejde. Han er især kendt for sine Mogens Koch reoler fra Carl Hansen & Søn, som der stadig den dag i dag er stor interesse efter. Med udgangspunkt i et simpelt og praktisk design, der kombineres med nordisk minimalisme og stilsikkerhed, får man med en Mogens Koch reol utrolig meget ud af sit køb. Herunder kan du gå på opdagelse i Mogens Koch reolerne, men du kan også se nogle af hans mange andre kreationer. Hans foldebord og stol står også som et af højdebordene fra hans karriere, og derudover har vi også belysning, som han har kreeret i samarbejde med Le Klint. Se det hele herunder, eller læs mere om den ikoniske designer nederst på siden.

HISTORIEN OM ORIGINALEN MOGENS KOCH


Mogens Koch er en af de danske designere, hvis rødder går længst tilbage. Han blev født i 1898, og har siden dag 1 været kendt som en original designer, der legede med konceptet funktionalisme med en høj grad af succes. Lige siden han i 1925 som 27-årig blev uddannet arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole, har han været en af de bærende kræfter i dansk designkultur. I de første år arbejdede han på forskellige designstuer, herunder eksempelvis hos Kaare Klint, og her fik han den funktionalistiske tilgang til design helt ind under huden. Hele hans filosofi gik på, at det var meningen at alt han tegnede, skulle ende ud med at blive et design, som også var skabt til at blive brugt. Det har gennem tiden resulteret i flere store succeser.

MOGENS KOCH REOLER OG MØBLER


Før Mogens Koch gik i gang med at designe noget, gik der altid meget arbejde forud. Han undersøgte altid de funktionelle krav, og brugte sine matematiske evner til at lave møbler, som passede til helt specifikke formål. Det bedste eksempel på dette, er uden tvivl hans Mogens Koch reol, der den dag i dag stadig er hans største succes. Han tegnede Byggereolsystemet med udgangspunkt i de mest almindelige bøgers dimensioner, hvilket betød at de praktiske elementer var i særklasse. Det gav et mere stilrent look, når først de blev taget i brug, og selve skelettet af reolen, blev lavet i træmaterialer, hvilket gav det en strejf af minimalisme og simplicitet. Ud over Mogens Koch reolerne, blev der igennem tiden også tegnet både lamper, stole og borde. Hans evner resulterede bl.a. i modtagelsen af den yderst eksklusive C.F. Hansen medalje, samt et utal af andre priser. Du kan se nogle af Mogens Kochs mest succesfulde kreationer i udvalget herover. Her finder du blandt andet også nogle af hans mange kasser til væggen, samt hans bogkasser, alle sammen super praktiske til opbevaring i hans mange reoler.

KØB MOGENS KOCH HER PÅ JACOBSEN PLUS


Når du har fundet dine favorit Mogens Koch møbler, reoler og kasser, så er skal du blot kunne købe dem med god rod i maven. Hos os forsøger vi altid at gøre købsoplevelsen så god som mulig. Du er altid velkommen i vores store fysiske butik til et kig på Mogens Koch produkterne, ligesom du altid kan kontakte os med spørgsmål til produkterne. Det kan du gøre lige her, hvor vi vil hjælpe dig efter bedste evne. Vi har en høj score på Trustpilot, hvilket vidner om den gode service du altid får, når du handler hos os.

Indkøbskurv