LEGO træfigur fra Room Copenhagen

DKK 999,95
Leveringstid kan forekomme
Varenummer:51043151
Room Copenhagen har i samarbejde med LEGO udviklet en interiør kollektion med skandinaviske toner i det ellers legende univers. Produkterne leder tankerne til det første LEGO legetøj, som var produceret i træ.
LEGO klodser er kendte verdenen over. Primært for deres farverige, fantasifulde og sjove klodser, som kan stables og skabe universer som både børn og voksende kan fordybe sig i.
Denne kollektion er et udvalg af kasser, hylder, knager og rammer som henvender sig til både børn og voksende. Produkterne er håndlavet i FSC godkendt egetræ. Alle produkter er lavet efter de originale LEGO elementer, blot i forstørret design.

Den velkendte LEGO mand er kendt verdenen over, og vi forstår det godt. Figuren symbolisere barndom, fantasi og for mange, også nogle rigtig gode minder. Træfiguren er håndlavet i egetræ og kommer med et lille udvalg af klodser, så du kan bygge din egen ting, som han skal holde i hånden. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad den lille mand skal holde i hånden.


Materiale: Eg
Størrelse: 20,8 x 10,7 cm