Le Klint - Pliverre

Pliverre serien fra Le Klint er designet af Christian Troels, og her har Le Klint taget et nyt materiale i brug. De håndfoldede plisseringer er blevet nyfortolket i opalglas i Le Klint Pliverre. Navnet Pliverre stammer fra det franske verre plié, der betyder foldet glas. Lampeskærmene er matteret og har samme egenskaber som de foldede skærme i papir og plast, da de afskærmer lyskilden mens de giver en masse lys ud i rummet. Skærmene er mundblæste og har en matteret hvid overflade. Stellet er sort, industrielt og stringent, der giver lamperne en spændende kontrast til de smukke og bløde hvide skærme. Se hele udvalget fra Le Klint.


MERE OM LE KLINT PLIVERRE


Le Klint Pliverre er designet af Christian Troels, der har nyfortolket de håndfoldede plisseringer med et nyt design og materiale i opalglas. Pliverre navnet blev skabt, da Christian Troels lege med de franske ord ‘verre plié’, der betyder ‘foldet glas’. Pliverre af Le Klint har med sit matterede glas de samme fantastiske egenskaber, som de håndfoldede skærme i plast eller papir. Det afskærmer på samme måde lyskilden, samtidig med at der stadig kommer en masse lys igennem.

Glasset i Le Klint Pliverre er mundblæst og har en hvid matteret overflade, der giver klare referencer til de ikoniske Le Klint lampeskærme. Den facetterede skærm sidder smukt som en blomst for enden af en stilk, og udgør dermed centrum i designet. Med det sorte industrielle stel og blotlagte funktionelle detaljer, skabes der en unik kontrast til den sarte, hvide skærm, der ellers har et utroligt blødt udtryk.

MODELLER AF PLIVERRE AF LE KLINT


Le Klint Pliverre serien består af flere forskellige typer lamper og kan dermed integreres utroligt mange steder i boligen. Le Klint Pliverre Chandelier er en skulpturel lysekrone, der består af tre arme med den smukke glasskærm for enden. Pliverre Chandelier vil hænge smukt over spisebordet og i dagligstuen, men er også essentiel i den store entré eller hall, hvor den elegant vil oplyse rummet og være blikfang ved indgangen af boligen.

På siden findes også Pliverre Le Klint 191. Et smukt pendel, der er både stilrent og enormt udtryksfuldt på samme tid. Pliverre pendel er med sin lille størrelse oplagt over køkkenøen, hvor den let kan justeres i højden med den tilhørende Cord Adjuster.

Mangler du den perfekte læselampe er en Le Klint Pliverre gulvlampe et godt bud på en stilren og fleksibel lampe, der passer perfekt i læsehjørnet. Med mulighed for justering flere steder på Pliverre gulvlampen, kan du let få lyset i den ønskede retning.
Uanset hvilke Le Klint Pliverre lampe du vælger, er de alle udsmykket med fine messing detaljer, der også giver lampen et lukseriøst look.
Indkøbskurv