E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Jacobsen Outdoor

”Jacobsen” er navnet på vores egne producerede teakmøbler fra Indonesien. De er fra statskontrollerede skovbrug under ”Indonesian Legal Wood” og er importeret jf. EU aftale med licens. For at udnytte mest muligt af de store stammer, er der farveforskel i træet. Det vil med tiden blive helt grå og ens i farven. Lad blot deres teakmøbler stå udendørs og uden behandling. Pga. af fugtforskel fra oprindelsessted, under transport og ved udpakning i Danmark, kan der opstå små ”vindridser”. Det har ingen betydning for holdbarheden og komme og går, som nu luftfugtigheden ændrer sig.

Mest populære
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk