HAY tæpper

Her finder du vores udvalg af tæpper fra HAY. Med et Hay tæppe får du samme farverige og mønstrede design, som du kender fra deres andre produkter. Se selv alle vores Hay tæpper igennem med det samme, og find netop din favorit i dag.


OM HAY

HAY's ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuldt og oprigtigt design er meget vigtig. Det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere. HAY's engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden.

INVESTER I ET HAY TÆPPE


Der kan være mange grunde til at købe sig et tæppe. Om det er til entreen, om det er til stuen, eller om det er til pynt på værelset, så kan tæpper være med til at tage din boligindretning et niveau op. Her er der rigtig mange forskellige muligheder, men af alle mærker, har få været så dominerende og betagende som Hay.

Hay er kendt for deres legende tilgang til design, og det er bestemt også tilfældet når det kommer til Hay tæpperne. Med et Hay tæppe får du samme farverige og mønstrede design, som du kender fra deres andre produkter. Du kan i udvalget bl.a. finde deres velkendte Pinnochio tæppe, som er et utrolig smukt tæppe, der indkapsler alt hvad der gør Hay så fantastiske. Se alle vores Hay tæpper her på siden og find din favorit.

Når man skal købe et tæppe er det ofte vigtigt at det kan holde i mange år - både ift. Kvalitet men også stilmæssigt. Er dette vigtigt for dig kan du roligt forelske dig i tæpper fra HAY.

KØB DIN NYE MAGS SOFA HOS JACOBSEN PLUS


Går du med tanken om at udskifte det gamle tæppe og anskaffe dig et nyt? Man kan hurtigt blive forelsket i stilen på HAYs flotte tæpper og har du brug for hjælp er du altid velkommen til at komme forbi vores butik eller få råd og vejledning over telefon. God service er vigtigt for os, så har du brug for hjælp, tøv da ikke med at kontakte os. Vi har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores service og mange glade kunder. Husk at vi leverer gratis ved køb over 1.500 kr.
Indkøbskurv