E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Haslev møbelsnedkeri

I mere end 60 år har Haslev møbelsnedkeri A/S fremstillet møbler af høj kvalitet efter skandinavisk stil. Den danske møbelfabrik har siden deres start været forbi flere forskellige områder, indtil de idag har fundet deres kerne kompetencer som de udnytter til fulde. Haslev Møbelsnedkeri specialisere sig idag indenfor spise og sofaborde, samt stole og reoler. Derudover benytter de i deres fremstilling af møbler kvalitets træ af massivt eg, bøg, valnød, kirsebær og laminat.
Nedenfor ses sofabordet fra 500 serien. Har du spørgsmål omkring Haslev møbelsnedkeri og andre produkter er du velkommen til at kontakte os her.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk