Cane-line hynder

Her ser du vores store udvalg af hynder fra Cane-line til havestole og andre havemøbler. Originale sædehynder og hyndesæt til nogle af Cane-lines mest populære serier. Cane-line anvender “Natté” som er et unikt materiale, som bliver produceret eksklusivt til Cane-line. Materialet er en kombination af Cane-line Tex og Cane-line SoftToch®, som forener blødheden fra det originale Sunbrella stof med en hårdfør og vejrbestandig overflade. Tag et kig på udvalget og hynder og find de rette til dine Cane-line havemøbler.

Har du spørgsmål til dine Cane-line havemøbler, så tøv ikke med at tage kontakt til os.


OM CANE-LINE

Cane-line er en dansk møbelvirksomhed, som i mere end 30 år har udviklet og designet slidstærke havemøbler i en meget høj kvalitet. Den danske virksomhed har til formål at gøre livet på terrassen mere komfortabel med forskellige udgaver af havestole og borde. Cane-line bruger mange timers arbejde på hvert møbel, for at kunne udarbejde smukke designs, der kan kombineres med holdbarhed og kvalitet.

CANE LINE DESIGNERE

Cane-line bruger mange forskellige designere, men de har også deres eget designteam som er en stor del Cane-lines kollektioner. Derudover bruger de mange kendte designere som Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, Strand+Hvass, Welling/Ludvik, byKATO, Jesper K. Thomsen & Rikke Frost.

CANE LINE HYNDER

Når du har lækre havemøbler i høj kvalitet kræver det naturligvis også havehynder som både passer i de forskellige havemøbler men som også matcher i kvalitet. Havehynder fra Cane-line kan tåle at stå ude i al slags vejr på grund af Cane-lines unikke QuickDry system der gør, at hynderne tørrer i løbet af kort tid, selv efter kraftig regn. Derfor har du lækre hynder i høj kvalitet som også kan fungere som en udendørs hynder da de kan klare al slags vejr.

Se vores store udvalg af hynder til havestole og andre af Cane-lines havemøbler. Du kan få hynder til havestole, hynder til loungesæt og meget andet. Vi har originale sædehynder og hyndesæt til nogle af Cane-line mest populære serier. Cane-line Natte er et unikt stof, som bliver produceret eksklusivt til Cane-line. Cane-line Natté er en kombination af Cane-line Tex og Cane-line SoftToch®, og blødheden fra det originale Sunbrella stof, hvilket resulterer i et unikt stof med blød komfort, men med en hårdfør og vejrbestandig overflade. Udvalgte hynder med Cane-line Natté leveres med QuickDryFoam® som sikrer maksimal dræning og luftcirkulation. Hynden tørrer herved hurtigere, når den har været udsat for regn og fugt. QuickDryFoam®-skummet har ligeledes en anti-bakteriel beskyttelse, som nedsætter risikoen for svamp- og mugdannelse i hynden.

KØB CANE-LINE HYNDER HOS JACOBSEN PLUS

Hos Jacobsen Plus har vi et stort udvalg af Cane-line havemøbler i mange forskellige designs, varianter, og med mange funktionaliteter. Derfor har vi naturligvis også hynder fra Cane-line i høj kvalitet som passer perfekt til dine havemøbler. Vi har gratis levering ved køb over 1.500 kr og har desuden en flot score på Trustpilot som afspejler vores serviceniveau. Din tilfredshed betyder meget for os, så vi ønsker at du får den bedste oplevelse når du besøger os i butikken eller besøger os her på siden. Har du brug for vejledning eller inspiration til valg af havehynder? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig hellere end gerne.
Indkøbskurv