E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

Bloomingville

Bloomingville er et dansk brand med danske traditioner. Med stor fokus på, at udrette eventyrlige produkter til indretningen, holder Bloomingville fast i de danske rødder, hvilket er brandets varemærke. Bloomingville blev grundlagt tilbage i år 2000,- og har siden da skabt sig selv et stærkt brand med produkter i høj kvalitet - ikke mindst i deres designs. Skaberen bag Bloomingville er danske Betina Stampe, der sammen med sin mand Simon Stampe idag driver den spændende virksomhed. Bloomingville besidder en lange række produkter, med alt fra Køkken accessories, til møbler, til nordiske indretnings accessories og julepynt.

Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk