E-Mærket
E-Mærket
Fragt fra 29,- kr.Fri fragt over 1.500,- kr.14 dages fortrydelsesret+100 brands

AU Maison

AU Maison er et dansk design brand med sans for detaljer og perfektion. Siden opstarten tilbage i 1998 har A. U Maison udviklet sig positivt. I dag er de et af de førende brands, indenfor interiør, som eksempelvis puder og tæpper. Samtidig er A. U Maison kendt for deres gode sans for at tænke innovativt, og inddrage kvalitet i materialevalg til indretningen. Designteamet i A. U Maison der er placeret lidt udenfor Århus, tænker igennem deres produkter den daglige livsstil og den moderne trend ind i deres produkter. Står du og skal vælge nye puder eller tæpper har vi nedenfor samlet de bedste produkter fra A. U Masion der giver indretningen et ekstra pift. Har du spørgsmål til A. U Maison eller andet er du velkommen til at kontakte os her.

Mest populære
Om JacobsenPlus®

Leo Jacobsen A/S som er firmaet bag JacobsenPlus® har drevet detailhandel i mere end 80 år.

Wilhelm Eriksen, startede salget fra sit snedkerværksted på Søndergade i Horsens.

Dennes svigersøn Leo Jacobsen, der flyttede forretningen til Torvet, kom til at lægge navn til møbeldynastiet, der i dag drives af femte generation Claudia og Peter Jacobsen. I 1986 flyttede firmaet til Vejlevej og blev til et egentlig møbelhus og medlem af den frivillige kæde Ide Møbler.

Her etablerede Jørn Jacobsen i 2006 en ny afdeling i huset, som fik navnet Jacobsen Plus - en afdeling med designmøbler fra hele verdenen.

Jacobsen Plus®       Grønlandsvej 6-8       8700 Horsens       75 64 87 22       info@jacobsenplus.dk