Log ind

HAY

Hay – Designermøbler, tekstiler, accessories osv. Alt sammen hos Jacobsen Plus
Der er altid en plads i hjemmet til et af Hay mange flotte & spændende produkter
Hos Jacobsen Plus har vi forhandling på hele Hay sortiment og på jacobsenplus webshop er der et bredt sortiment af Hay produkter alt lige fra borde, stole, tæpper, sengetøj, puder, viskestykker, div. Accessories og meget mere.
Hay producere i samarbejde med følgende designer: Jakob Wagner, Leif Jørgensen, Anne Heinsvig & Christian Uldall, Foersom & Hiort-Lorenzen, Hee Welling, Johannes Torpe & Rune Reilly Kölsch, Louise Campbell og Rolf Hay og har været etableret siden 2003.
Hay ambitioner var at fremme dansk møbeldesign og forsøge at vende tilbage til den innovative storhed i 1950'erne og 1960'erne alt sammen i en nutidig kontekst. Den dag i dag har ambitionsniveauet ikke ændret sig, og bestræbelsen på konstant at være i udvikling og skabe meningsfuld og oprigtig design er meget vigtig det går alt sammen hånd i hånd med at lave flotte og innovative produkter som fremmer nye originale unge talenter samt etablerede designere.  
Hay engagement i design, produktion af møbler, tekstiler og tilbehør med en international appel til en overkommelig pris har gjort at deres varemærke er blevet anerkendt i hele verden.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side
Grønlandsvej 6-8   |   8700 Horsens   |   75 64 87 22   |   info@jacobsenplus.dk
Klik mig
X
Få gratis inspiration til dine kreative projekter - klik her.
Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få tip og tricks til årstidens kreative projekter, gode tilbud og online adgang til alle vors nyeste kataloger og magasiner
Navn:
Email: